Borelj: EU za zadržavanje postojećih granica Srbije i Kosova

Ostavite komentar


    1. Prosicu lijepo, zasto ne skoknete do nase stovane redakcije i date ucinkovite prijedloge nasem stozeru?

  1. Ako je Kosovo nezavisna drzava, gospodine Borelj, onda je i Katalonija isto tako nezavisna drzava. Cela EU bi trebalo da se podeli, rasparca, ali da bude prethodno bombardovana , kao Srbija 1999;pa da vidimo, kako biste se osecali ?

  2. Postovani novinari; pre objave komentara, ispravite gramaticke greske nepismenih, cije komentare objavljujete. Tako ce Vas cenjeni list dobiti na kredibilitetu.

  3. Borelj: EU za zadržavanje granice izmedju Srbije i Kosova (bila administrativna linija integrisana u carinsku granicu 2013.). Zašto? Zato što tako hoće Albanci-šiptari jer imaju celo Kosovo, sve atribute albanske države po Briselskom sporazumu, PLUS imaju Vranjsku kotlinu (Preševsku dolinu u Srbiji). Korekcijom granice – zamenom teritorije dobijaju manje t.j. samo korigovano Kosovo.. Te opcije i dalje su otvorene, ako ne smisle nove koje će proglasiti za KOMPROMIS o normalizaciji da Kosovo udje u UN, Unesko, Interpol…)? STOP Briselskom sporazumu – otimanju-predaji teritorije, dok još ima vremena!?

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.