Borelj ugostio regionalne lidere u Njujorku: Z.Balkan sastavni deo budućnosti Evrope

Ostavite komentar


  1. Када се полуписмена европска бирократија дочепа власти онда се ствара и нова географија ! Борељ, по својим интелектуалним капацитетима , чак и у Србији, не би могао да буде ни магационер у неком комуналном предузећу , али зато су га научили да постоји појам „западни Балкан“ , а да га питате да одреди локацију, изгледао би глупље него што сада изгледа ! Због оваквих медиокритета и примитиваца , Јован Цвијић још није нашао посмртни мир !

  2. Nama taj koncept uništava poljoprivredu, ovde ću stati. Prvo je bila Jugostočna Evropa, pa tamo pa vamo a za običan narod zamajavanje i multiplokovanje problema.

  3. Evropa gubi rat u Ukrajini, ali i dalje tamo baca pare. U Evropi su struja, benzin i gas duplo skuplji nego u SAD; pola proizvodnje im je već otišli tamo a za njima će i ostatak; osamdesetih godina je BDP EU bio isti kao BDP SAD, a danas je duplo manji – ali Evropa i dalje prati Velikog Vođu…

    A Veliki Vođa već sada više para troši na kamatu za dugove nego na ministarstvo odbrane – a ministarstvo odbrane ga košta hiljadu milijardi dolara godišnje, koliko zajedno ne troše sledećih 10 najjačih vojnih sila na svetu… U stvari, još godinu dve i Veliki Vođa neće imati para za ništa drugo osim za kamate na dugove… a onda ni za to.

    A Evropa ga prati u stopu jer nisu čitali Domanovića…

  4. Grandiozni Grandoje, 27. septembar 2024. u 08.25
    „A Evropa ga prati u stopu jer nisu čitali Domanovića …“
    A u Srbiji ionako niko ništa ne zna i ne čita.
    Ali su zato stručnjaci za Evropu i USA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.