Boris Džonson u knjižari “Geca Kon”

Ostavite komentar


  1. Mislim da je Ovo jedna dobra prilika da se razgranici Republika Srbija i Republika Srpska . Ta dvojna politika Republike Srbija nije ni najmanje interessanta niti mi intelektualci republike srspske vodimo åtrebu da vodimo jednu takvu politiku premature Americi znaci USA , canadi , Australiji ili Risiji. Mi smo obrazovani ljudi i hocemo da se druzimo sa svima. Koliko je Evropska Unika interesanta ZA Dodika je svakako njegov problem Ali mislim i u Ine svim nas intelektulaca iz Republile Srpske zelim da kazem da mi hpcemo da imamo Republiku Srpsku kao svoju drzavu . Da li ce Republika Srpska da bude u sastavu Rusije , Amerike ili bude samostalna drzava to nije vazno , Ali namna ne treba ni politika Srbija ni Hevatske , na kraju ne treba nam ni Dosik . Mi mozemo da Republiku srpsku drzaimo na nogaama iz bez Srbije i bez Hrvatske .

  2. Ja nikako ne razumem cime je gospodin zasluzio ovo dodvoravanje, mimo protokola. Vec DRUGI put u kratkom periodu dolazi u Srbiju, docekuju ga kao cara, a on PRODAJE svoju knjigu. Ni jedan put nije dosao kao MINISTAR! Mozda ga vole zato sto poput njih vrlo gorljivo govori stvari koje nisu tacne? Svi znamo da je zalazuci se za Bregzit izmedju ostalog, Evropu nazvao hitlerovskom i pominjao neki ogroman novac koji je toboz zakunut seljacima. A onda je izjavio da je to zar politicke borbe! Pitam se kako jedan notorni demagog i populista uopste moze da razume Cercila?

  3. Boris Džonson je političar koji je osudio bombardovanje Srbije,to netreba da zaboravimo.On je političar koji je pozitivan prema Srbiji i treba ga dočekivati sa pažnjom.Ali netreba očekivati da se puno zalaže za Srbiju.Dovoljno je samo da nam ne pravi probleme kao prethodni engleski političari.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.