Boris Tadić: Ako u parlamentu ostane samo opozicija koja je „manje-više na Đilasovoj listi“ ili postojeća vlast ništa se neće promeniti

Ostavite komentar


  1. Gospodine Tadicu, ovome se od vas zaista nisam nadala! Suvise licnog! Vec sam jednom komentarisala da bi bilo najbolje da ste se odavno povukli sa politicke scene. Ostali bi u boljem secanju.

  2. još samo da shvatimo tvoju genijalnost – i kako si onomad doveo Tomu i Vučića na vlast!!!! Nešto ne volem vampire – pa i političke.

  3. Tadicu, sta mozes, kad ovaj narod ne shvata da si ti najbolje resenje? A tako si lepo pocepao DS i bez borbe pustio Tomu i Vucica da dodju na tvoje mesto?

  4. „Manje više “ g.Tadiću, da niste pružili ruku Dačiću još davne 2007.god. pitanje bi bilo gde bismo bili sada. Načinili ste grešku koju ste Vi samo platili time što ste izgubili izbore, a narod Srbije ispašta u sve težoj i težoj situaciji. Nadam se da će ipak manje više opozicija pobediti pa da se konačno primeni Zakon o lustraciji i da Vi, Dačići , Vučići i svi ostali koji 30 god. uništavate ovu zemlju odete u bezpovratnu istoriju!

  5. Ovaj Bota nikako da se pomiri da je on omogucio „naprednjacima“ da dodju na vlast pa po svaku cenu hoce da im omoguci i da ostanu na vlast. Boto, rasturio si DS posle tvog poraza, koja je jedina bila opozicija, i krajnje je vreme da prekines sa rasturanjem a ti odes u penziju

  6. Kako samo organizovano napadaju ljude koji drugačije misle. Koliko botova poslednjih dana. Pustite ljude da čuju sve i da sami odluče za koga će glasati.

  7. Jedan od retkih iz politike koji se nije obogatio i pokrao … Gospodin!
    Za sve ove koji pricaju da je on kao pocepao DS i doveo Vucica na vlast… Molim vas, urazumite se i opasuljite se !

  8. Razbijač ujedinjene opozocije bolje da ode u penziju. Ali ni njegova mikro partijica ne bi promenila ništa.

  9. Pa šta ja da napišem pored svega (gore u komentarima),navedenog ??? Samo ovo :“ kako Vas nije sramota Borise Tadiću“ ??????

  10. Čitam ove botove i ne verujem. Šta će vam tolika negativnost i tolika mržnja. Živite život i pustite druge da žive.

  11. Nizak udarac opoziciji ! I to 5 dana pred izbore. Ko šibicar na vašaru . Alav na vlast, doveo nam je SPS 2008 u Vladu Srbije.Danas, umesto političkog programa, već počinje postizbornu svađu, a pre samo godinu i po dana apelovao je na opoziciju da izađe na ponovljene izbore i da glasaju za njegovu partiju !

  12. Bitno je da se skloni ova muka,posle na slobodnim izborima neka uzme svako glasova koliko mu narod podeli.Bez svadje trenutno nanosi štetu.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.