Boris Tadić o Vučićevoj odluci: Skandalozno i nije u skladu sa Ustavom Srbije

Ostavite komentar


  1. A, sta nije skandalozno, njihovo sirenje nasilja, blokade po ulicama, samo da ne bi isli mirnim putem, jer ne znaju tako.

  2. Tadić treba da nam kaže u kom svojstvu se obraća javnosti jer koliko znam nema nikakvu političku niti građansku funkciju nego radi za neke svetske firme,ne znam kako se zovu.I neka ne brine ,Vučić zna i ume da čuva Srbiju za razliku od njega.

  3. Nema nam spasa sa ovim likom.Možemu se pa nas jaše li jaše.Dokle bre sjaši više.Idi malo jaši svoje.

  4. Tvoje je odavno prošlo…i pokazao si se…. nemaš prava da komentarišeš ništa!

  5. Koji je to bolesnik ?? Ccccccc,takva samovolja i drskost nije vidjela na ovim prostorima odavno !! „Prevazišao“ je slobu ohohooo !!

  6. Citam komentare pa se pitam da li ovi komentatori imaju gram mozga, ova vlast je najuspesnija u ispiranju mozgova delu naroda, u subotu svi za Beograd i neka je sa srecom

  7. Jos jedna izdaja ,zato nece nista da kaze. Za koliko nicega si prodao srbe sa KiM?

  8. Jos jedna izdaja ,zato nece nista da kaze. Za koliko nicega si prodao srbe sa KiM?

  9. Nisam nikada bio Tadicev fan ali moram reci da ovde ima potpuno pravo.Vucic na ovaj nacin dodatno zastrasuje gradjane i rodjake dok je svojoj kliki preneo sve u detalje.Inace vucic nije umisljen pa misli da je on Srbija nego proracunat.Jer zna(posle ovih demostracija u Beogradu)da nesme ispustiti vlast ni po koju cenu jer ga ceka duga i teska robija.Svojim svakodnevnim balezganjima on svesno deli Srbiju jer u tome vidi svoju sansu za opstanak.Jedini nacin da opstane je da pusti srpski Kosmet niz vodu i uvede sankcije Rusiji da bi ga “zapad“ podrzao ili mu bar dao azil…..Tesko nama.

  10. Podsetili ga da mora da uradi ono što im je obećao kad su ga dovodili na vlast. Predsedniče, idi sam, raspalo se sve oko tebe, a tvoji pacovi više nisu verni, i neće da rone. Idi kući, i čekaj svoju policiju. Oni će te hapsiti po nalogu sudova, mnogo brže nego što možeš i da pomisliš. To su namerno zaboravili da ti kažu drugari iz Kvinte.

  11. E baš šteta što Boris neće moći da sazna šta se dešavalo na sastanku!

  12. U pravu ste, Tadiću! Neki put mislim, a nisam pravnik, da bi trebalo da opozicija formira tužilaštvo u senci koje će skupiti dokumentaciju o Vučićevoj vanustavnoj vladavini, kriminalu i korupciji.

  13. Staje bilo dok si ti bio nebrukaj se vise kad je kosovo proglasilo nezavisnos gde si bio mislis da smo budale

  14. Al mu je rekao! Svaka mu je ka* u Njegoša. Maneken napirlitani priča o politici i Ustavu. Pa veći legitimitet, da govori o Ustavu, ima Dušan Tadić. On bar zna fudbal da igra, a ovaj ni to.

  15. Imamo najboljeg tenisera, košarkaša ali nam je ditator, ipak, druga liga.

  16. Ova izjava Predsednika je „BUĆKALO“ za javnost. On će je „izbaciti“ makar na lakat.

  17. To je to@
    Zbog toga nema ZAHTEVA , za lustraciju I odgovornost.
    TROJKA iz 90 na vlast.
    Ko NIJE TRAZIO ODGOVORNOST , g Tadicu , , ?DSS, DS “ VASI“ čine vecinu u Skupstini?. Dvojac sa kanabeta najglasniji.
    Ko DANAS trazi i lustraciju.i ODGOVORNOST?
    Ovce šetaju, samo cobani se smenjuju, ha ha srećna šetnja!

  18. Ovo je nova “žvaka za budale” .Pa naravno neće da kaže ništa zato sto ispunjava sve sto je obećao kad je došao na vlast.Vučić kopa grob drzavi Srbiji

  19. Tadić bilje binu bilo dase ne pojavljuje odnosu Srbiju doveli do katastrofe,

  20. Kako je neko mogao da glasa tomu diplomu pored takovog Predsednika kao sto je bio Tadic – inteligentan, obrazovan, odmeren – bas onakav kakav treba.

  21. Halo botovi prst na celo pa malo razmislite, probudite se ili vam je usla voda u usi pa niti vidite, niti cujete ali govorite ima li duplih sendvica i coca cole posto ste prihvaceni sa komentarom u listu Danas. Malo Ustav u ruke i zakone pa se upoznajete sa duznostima Predsednika Srbije, nema pravo to sto radi, jer Parlament je mesto koje mu odredjuje sta ce i kako da predstavlja Srbiju zajedno sa Vladom a ne Predsednik samostalno i da ne obavesti Parlament i Vladu, halo botovi razmislite malo posle upoznavanja sa Ustavom i zakonima. Ziveli

  22. Jeste li imalu nekada boljeg predsednika drzave, pa da ste toliko kivni na Tadića? Da niste mozda Japanci?

  23. Pa nema ništa novo da saopšti! Sve je već rekao: „Prihvatio sam nemačko-francuski predlog sporazuma o međunarodnom priznanju KiM!?

  24. Читајући коментаре дошао сам до закључка – Власт прави будале од народа, али народ је први почео, од будала је направио власт.

  25. A zašto se gospodin Tadić nije obratio građanima kadaje Kosovo proglasilo ne zavisnost nego je pobegao u Rumuniju, dali to nije kršenje ustava

Ostavite komentar


Politika

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom 9

ZLF: Tražićemo da se sastanemo sa Šolcom

Iz Zeleno-levog fronta saopštil isu da će zajedno sa kolegama iz opozicije tražiti sastanak sa kancelarom Olafom Šolcom u toku njegove posete Srbiji, kako bi mu preneli argumente protiv iskopavanja litijuma u Srbiji, ali i "razgovarali o evropskim integracijama, nedostatku vladavine prava i situaciji nakon izborne krađe koju je Vučić usavršio".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.