Boris Tadić pozvao Anu Brnabić na TV duel 1foto FoNet Aleksandar Barda

Boris Tadić, bivši predsednik Srbije u dva mandata i lider SDS, pozvao je Anu Brnabić, predsednicu Narodne skupštine i bivšu premijerku u više mandata, ili na TV duel ili na sud, kako bi raspravili teme koje je pobrojao.

Boris Tadić je u oštroj objavi na drušvenoj mreži Iks, reagovao na jutarnje gostovanje Ane Brnabić na TV Pink, uputivši joj javnu poruku sledeće sadržine:

„Gospođo Brnabić, razumem da ste dobili spisak laži koje morate i jutros na Pinku da panično opet ponavljate da građani ne bi čuli istinu koju iznosim u ovom dramatičnom trenutku, u kom gubimo i tragove prisustva države na Kosovu. Ali da li razumete da svaki put kada iznesete laž kako sam ja postavio “granice izmedju Srba i Srba” direktno kršite Ustav? Svaki put kada izgovorite tu laž, Vi administrativne linije nazivate granicama!

Boris Tadić pozvao Anu Brnabić na TV duel 2
Printskrin TV Pink

Time zapravo pozivate na uspostavljanje granica ili pripremate javnost na njihovo uspostavljanje. Dakle, pozivam Vas da budete odgovorni i da pred građanima raspravimo:“Bežanje u Rumuniju”,“Premeštanje pregovora iz UN u EU”, “Postavljanje granica između Srba i Srba”, “ Pogrešno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde”.

To su četiri ključne laži kojima manipulišete građanima 12 godina. Ako zaista verujete u njih, u čemu je problem da se suočite sa onim koga svakodnevno optužujete?! To ne dugujete meni, već građanima Srbije! A ako necete na TV, onda ćemo ove optužbe morati da raspravimo na sudu“, poručio je Tadić Ani Brnabić.

Boris Tadić i Ana Brnabić vodili su televizijski duel na TV Pink, u emisiji Hit tvit, uoči predsedničkih izbora 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari