Boris Tadić Ani Brnabić: Kojim ste misaonim tokom od teme Kosova dospeli do Severine?

Ostavite komentar


  1. Bivši Predsednik je očito pao na niske grane, dok mu se javni nastupi svode na polemiku sa najomraženijim i priglupo nepismenim SNS likom među svim građanima Srbije. Borise ne kaljaj i ono malo dobrog što si uradio dok si bio na vlasti, idi u penziju, nije ovo više za tebe, pa ugovori sa ovom spodobom, kafana je mesto za ovakve razgovore.

  2. Bitno je onima koje nisu zatrovali i zatupeli Informer, Kurir, Alo, Pink, Hepi i sl.
    Na žalost, nema mnogo takvih u Srbiji.

  3. Osnovni princip svake demokratije je da većina odlučuje na poštenim izborima. Bez terora vladajućeg autokrate i njegove stranke preko svih medija sa nac. frekvenc. dok je opoziciji tamo pristup zabranjen Bez uterivanja stada uz ucene poslom u mitingaške autobuse uz sendvič i „crvenu“ kao nagradu. Bez dodavanja listića ili brisanja glasova posle izbora. Bez falsifikovanja zapisnika sa izbornih mesta.
    Ukratko, osnovni principi demokratije su sve ono čega nema u Vučićevoj Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Marina Raguš, bivša radikalka, govornica na „Danima Amerike“ 8

Marina Raguš, bivša radikalka, govornica na „Danima Amerike“

U Skupštini Srbiji svašta je moguće, pa i da potpredsednica parlamenta Marina Raguš, dugogodišnja radikalka, zatim članica SPAS Aleksandra Šapića i konačno poslanica SNS bude jedna od govornika na "Danima Amerike". Štaviše, ona će uputiti pozdravne reči na ovoj manifestaciji, koja će biti održana 20. septembra u zgradi parlamenta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.