Upozoravajuća poruka Borisa Tadića povodom akcije BIA (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Bravo Tadicu . Ti si ,za razliku od aktuelnog predsednika, imao dostojanstvo,cast,cvrstinu i moral .

  2. Tako je Borise,bravo,naša je obaveza da se protiv ovakve zloupotrebe BIA borimo, jer ova otvorena pandorina kutija će se ako je ne zatvorimo završiti progonom i ubijanjem svakog ko se ne slaže sa nekom politikom.

  3. Posle pada vlasti sve pripadnike BIA,ali sve privesti na informativne razgovore,videti odakle je došla naredba,i nijednog od njih ne ostaviti na poslu,lustrirati,sprovesti kontrolu svega i svacega

  4. Bia je rak rana ovog društva.
    Isto se ponavlja kao i u vreme Miloševića.
    Vučić=Milošević.

  5. Uz jednu ispravku – tačno znamo gde ta zloupotreba BIA vodi na kraju, jer smo se pre 25 godina i sami uverili u to.
    Uz jedinu razliku što se služba tada zvala DB, ali tužna je činjenica da osim imena ništa drugo nije promenila. Ostala je puna kadrova iz prethodnog „saziva“, uz izvesno pojačanje mlađima koji su takođe spremni da budu zloupotrebljeni u punom kapacitetu.

  6. U pravo je Tadić, obaveza je svih nas da ustanemo jasno im stavimo do znanja da nas ne mogu otimati kao mafijaj, da su državna institucija i da moraju raditi po zakonu. Kad nepravda postane pravilo, narod ima pravo i dužnost da se pobuni. Podrška za Ljubu.

  7. Ako ponovo dođe do državnosti Srbije, svi koji su ikada i bilo šta radili u Bia ili s njom sarađivali, treba da objasne svoje i tuđe postupke.

  8. Konačno, gospodine Tadiću! Oglašavanje se malo češće, ima puno razloga. Nadam se da ste u medju vremenu shvatili da ona Vaša reforma pravosudja nikako nije. bila dobra. Ako ovu vlast preživimo to prvo mora da se uradi. Svi na reizbor!

  9. Tadicu da nisi usao u koaliciju sa dacicem posle onih izbora rukovao sa njim i sve im oprostio, sad se ne bi ovo desavalo

  10. Ovo je bilo neophodno da neko kaze javno! Pohvalila bih bivseg predsednika Srbije. Srbija se pretvara u policijsku drzavu, svako ko kritikuje rezim moze da bude priveden od strane policije ili BIA-e. Ko ce da nas zastiti?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.