„Boris Tadić je novi predsednik Srbije“: Zašto je Tomislav Nikolić krivio sunce za poraz na izborima?

Arhiva Danasa: Izdanja od 24. do 30. juna 2004. godine.

Ostavite komentar


  1. Jadni mi. S jedne strane ovi, a sa druge oni. Uvek između čekića i nakovnja.

  2. Danas je malo jasnije koliko su naše nade u EU bile jalove, danas Brisel hoće naše minerale ali ne i nas. Upadljivo ćute na uskraćivanje elementarnih ljudskih prava našeg naroda u delovima Balkana. Tadić je bio pomalo naivan i nedovoljno odlučan, zato su se radikali vratili, ponašaju se bahato, osorno, beskrupulozno, prodaju i nas i našu zemlju i budućnost naše dece, raskopavaju nas rudnicima, a deo naroda hipnotisan Pinkom veruje da je zdrav i bogat bez obzira na to što se leči preko SMS poruka i što mora da radi 2 posla da bi preživeo. Čovek se uvek nada „jeste, nije dobro, ali nećemo propasti, nikada nesreća nija potpuna, uvek svane zora“. Pod vlašću Aleksandra Vučića bojim se da su takve nade možda i jalove.

  3. Moramo krace, konkretnije. Ja sam uvek cenila Tadica. Ali, sve nase price, interesi, gledista, istorija, bice bespredmetni ako rio tinto pocne da kopa. Iza kompanije je black rock, pa i kineski kapital. Oni imaju kapacitet da nacine novi balkanski rat, da menjaju granice ako u tome vide profit i ako nema snaznog otpora u narodu. Ako je Acika rodoljub, neka prestane da filozofira, sada je trenutak da svi na svaki raspolozivi nacin javimo svetu da necemo Rio Tinto, jadar ne sme pasti jer je u pitanju Beograd, cela Srbija.

  4. A onda je, nešto kasnije, veseli pobednik napravio moćnu koaliciju prvo sa Koštunicom, a onda i sa Dačićem, Palmom, Krkibabićima, Rasimom Ljajićem i V. Draškovićem.

    U svom kabinetu je imao najbolje i najstručnije: Nebojša Krstić Krlo, dr Jelena Trivan, Jasmina Stojanov Džesi, Vuk Jeremić, Ana Hrustanović….

  5. Jeste pobedio 2004 i 2008, i bio predsednik u dva mandata

    A onda se, protivno Ustavu Srbije (koji izričito predvidja maksimum od 2 mandata) kandidovao 2012 i za treći mandat!
    Takođe protivno Ustavu Srbije, tada je istovremeno bio i predsednik Srbije i predsednik Demokratske stranle

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.