Boris Tadić: Kusturici se sve pomešalo

Ostavite komentar


  1. Ovoj zemlji treba vise neposredne demokratije, da se razni Tadici, Kostunice i Vucici sto manje pitaju i da budu samo formalna vlast, a ne da oni daju od Srbije sta se njima daje, kao da im je neko poklonio i Srbiju i svoj zivot, kad im je dao glas na izborima.

  2. Sada ste sve u pravu dok gledate stvari sa zemlje. Ali kad ste bili visoko nista niste videli pa ni polusvet kojim ste bili okruzeni a koji i sad vlada…Dali ste mogucnost kanceru da se siri on nas u potpunosti razjeda. A I ono malo leka sto bi mogao da nas izleci odlazi ili je vec otisao iz zemlje jer ni nade da nesto moze da se promeni vise nema

  3. Jos jedna marketinska zvrcka je na pomolu. Slicno nasoj opoziciji: Borimo se ali je on jaci.
    Mora Vucic da ima alibi za nazovi demokratiju pa pusta neke da taalsaju ali kontrolisano.
    Najbolji primer je TV Blic i svi koji su presli na njega. Cak su im najblizi osnivaci SNS-a mi se lozili kako pricaju istinu.
    Slobo vrati se, mala si beba u odnosu na ove.

  4. Situacija je takva da je čak i Boris Tadić mogao da je dobro opise!
    Naravno, Srbija ne bi bila Srbija kad u njoj ne bi bilo potpune konfuzije i zakonodavne zbrke: nije vlada bila Kostibicina, Tadićeva bas kao sto nije Vuciceva. Bilo bi zgodno da predsednici države pročitaju ustav Srbije šta radi premijer a šta predsednik

  5. Covek je BIVSI predsednik, debelo zasluzan za to sto je Vucic SADASNJI! Posle svega, zbilja nema prava da bilo sta komentarise. Zasto je VAMA bitno to sto je on imao da izjavi? Iz Hong Konga mozda?

  6. Meni je degutantno kako se gazi po Tadiću, uglavnom lažima, a njega više nema ko da brani osim njega samog. Lepo je da mu Danas daje prostor da da svoju stranu priče. Ali je loše da se za klevete verovatno nikad neće odgovarati.

  7. Nit je bitan Tadija,niti Emir…
    Ako se i bude kopalo,jedini krivac ce biti Vucic koji moze sve da stopira i vrati na nulu. Ali to nece,jer milione uzece,a optuzice proslu vlast…
    I niko kriv,a oni bogati…

  8. Jedini krivac za ispopavanja litijuma i uništavanja prirode, biće onaj ko bude dozvolio da se to radi. Narod.

  9. I oni Kanadjani da odu u vezi zlata koje su pronašli . Da odu svi koji su nas nelegalno bombardovali a hteli bi i posle svega da korste naša prirodna bogatstva , makar toliko možemo ako im ne umeju, neće ili ne mogu svetske institucije da kažu šta su nelegalno radili jednoj državi i njenom narodu .

  10. Tadicu, Kusturica je sve zaboravio sta ste sve ucinili za njega i sta ste mu sve poklonili.

  11. Svi vi ste em nevini,em naivni.I jedni i drugi i treći.Samo neznam šta vam sada smeta Kusturica i mjegov mogući angažman protiv rudarenja i nikla,i kobalta i litijuma.Čovek jasno izjavi da neće da se valja u pol.blatu da vama i inim.Ne može vas oprati ni Sava,ni Dunav i Drina.Manite se ćorava posla.
    I pustite čoveka od integriteta,i ovde i napolju da nam se pridruži u borbi za život.Aman.

  12. Borise, kažeš: „2014. Koštunica je, nisam ja. Nisam tada bio na vlasti.“ A šta bi sa kohabitacijom tada? Ko se kleo u to?

    Dugačak je spisak (ne)dela zbog kojih BoTa, da ima iole obraza, više nikad ne bi trebao da se oglasi u javnosti već da u miru uživa predsedničku mirovinu:

    1. Puč u DS-u nakon atentata na Premijera i čišćenje vrha stranke od svih najbližih saradnika Zorana Đinđića;

    2. „Kohabitacija“ sa DSS i pored svih problematčnih poteza koje su vukli u periodu 2000-2003;

    3. „Istorijsko“ pomirenje između DS i SPS 2008;

    4. Stvaranje uslova za formiranje SNS-a 2008;

    5. Skraćivanje mandata i time „otvaranje vrata“ za pobedu Tomislava Nikolića i SNS na predsedničkim i parlamentarnim izborima 2012…

    Treba li još?

  13. E, Nemanjo, naleteo si na Tadića koji je tata za tebe. Sitan si bre, Boris je gospodin i profesor, inteligentan državnik čovek od formata( bez obzira sto se ja ne slazem u milion stvari s njim). Mozes muljati po filmu, zrtvovati glave, guske, leteti slep …

Ostavite komentar


Politika

Koji od tri predsednika SNS je održao najbolji govor u Vršcu? 10

Koji od tri predsednika SNS je održao najbolji govor u Vršcu?

Jedna rođendanska proslava Srpske napredne stranke u Vršcu, a tri predsednička govora. Sva tri sa jednim ciljem veličanja samo jednog predsednika, doduše bivšeg, Aleksandra Vučića. I dok Vučićev govor predstavlja red samohvalisanja, red obećanja i red pretnji, dotle je utisak da se govori prvog i poslednjeg predsednika naprednjaka, Tomislava Nikolića i Miloša Vučevića mogu takmičiti u disciplini poniznosti Vučiću. Prvi to čini da bi sačuvao dedinjski krov nad glavom, a poslednji da bi sačuvao trenutnu pozicuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.