Boris Tadić: Novi, mladi ljudi u politici ušli u kolaboraciju sa režimom, dr Milić je osveženje

Ostavite komentar


  1. To kaže čovek koji je, radi svojih sebičnih interesa, rehabilitovao SPS. Sećam se onog njegovog licemernog basketa sa Dačićem.

  2. Ne samo mladi.
    Tu su i tvoji drugari Dačić, Palma, Krkobabići, Rasim Ljajić, Jelena Trivan, Krlo, Ana Hrustanović, Vuk Jeremić, Jasmina Stojanov….

  3. Svi komentari su sjajni! O Tadiću, koji se kandidovao za predsednika Srbije, a kako i u članku lepo piše da je već bio dva mandata! Znači – direktno je kršio Ustav!
    O svim pomenutim NJEGOVIM kadrovima već je sve rečeno u komentarima! Zbog njega i njegovih je Nikolić i dobio, samo da Srbija njega reši! E, ovi su grdji i od njega, što je za Ginisa!

  4. SNS je predstavio sve stranke opozicije kao izdajnike tako da su po njima izdajnici i svi građani koji glasaju za opozicioni blok što nije nimalo politički korektno.

  5. ТО КАЖЕ НЕКО КО НИЈЕ БИО НИ МЛАД НИ НЕИСКУСАН КАДА ЈЕ УШАО У КОАЛИЦИЈУ СА НЕПОСРЕДНИМ НАСЛЕДНИКОМ СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА. ОСТАЛО ЈЕ ИСТОРИЈА.

  6. Ovaj bi zaista trebalo da cuti. On je doveo ove na vlast. On je unistio kolaboracijom sa Dacicem progres. Tako da sad nema sta da doda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.