Boris Tadić pozvao Anu Brnabić na TV duel: Treba da omogućite da se čuje druga strana

Ostavite komentar


  1. Bravo Borise, ali gde sme ova na TV duel. Pa ona i kada nabuba ono sto su joj napisali savetnici deluje izgubljeno u vremenu i prostoru. Nikada tolika kolicina neznalica nije bila na najodgovornijim pozicijama u drzavi. Ne postoji bukvalno ni jedan jedini segmet naseg drustva za koji bi mogli da kazemo da je zdrav. Svuda nepotizam, korupcija i kradja epskih razmera, kao i politicko zaposljavanje klimoglavaca. Drzava nam nestaje pred sopstvenim ocima, zarad decackih snova jednog manipulatora, egomanijaka i demagoga.

  2. Treba da se omogući da se čuje i druga strana. Ali Boris Tadić nije druga, Boris Tadić je ista strana.

  3. Koji njen crni duel sa bilo kim,njen nivo su deca do drugog treceg razreda osnovne skole mada bi i tu imala problema.Tadic bi je za 2 minuta resetovao na fabricka podesavanja.Znaci nema petlju za duel kao i onaj koji 10 god laze za iste te duele sa opozicijom.

  4. Ana je predsednik vlade i ti Borise si niko i ništa i zašto bi ona išla sa zgubidanom kao što si ti na TVV duel.

  5. Boris Tadić je otac SNS. Onaj koji je vratio SPS na vlast 2008 i onaj koji je od radikala napravio SNS u koju su od 2012 pola demokrata i DOSovaca preletelo.

  6. Bolje pozvati Vučića!
    Ova neće popamtiti šta joj je šef zapovedio!
    Nego, nema ništa od toga!

  7. A joj, nažalost ona je u pravu ali je i on u pravu . Samo da se ne javi još i Koštunica za čije vreme su razbijali Srbiju na sitna zrnca. Ovi sada to u prašinu pretvaraju, smrad i beznađe. Okovani smo kriminalom, bezvlašću, lažima sa najvišeg vrha ( cara našega )

  8. Е па Борисе, ниси коректан јер изазиваш на двобој особу, која је ограничена као тераса. Па ја као обичан пензионер, могу са њом у ТВ дуелу да бришем патос, а тек ти. Додуше они и немају неког паметнијег, једино Вучић али он нема муд..

  9. Gos. Tadić voleo bih da narodu Srbije objasnite šta nije tačno u objavi premijerke Brnabic.Vas rad ili nerad je vas odvelo na marginama političkih događaja zar izbori nisu dovoljno ubedljivi dokaz vase loše politike koju ste vodili vi i vaši istomisljenici.Kukanjem na vlast bez iole političke mudrosti je ravno samoubistvo.Vi ste očigledno zalutali predstavnik gubitnika.Kako ste radili tako ste prošli.Jedan pošto glasova na zadnjim izborima dovoljno govori o vašim sposobnosti.

  10. Cesto se cuje od aktuelne vlasti kako komentarise desavanja i odluke bivse vlasti u periodu od 2000-2012 godine…
    A ja ih pitam, i podsecam radikale, kako su unistili zemlju od 1990-1999 isti ti koji su danas na vlasti dacic vucic i company… koji su po faktu i izgubili kosovo u ratu a sad se prave pametni kako je neko posle doneo neke lose odluke i tako dalje…

  11. Da li je moguce da i ovaj „intelektualac“ vodi brigu o Kosovu zajedno sa nesrecnim Jeremicem!!Stvarno sramno!!

  12. Nisu mi jasni ovi ljudi koji pljuju po Tadicu.
    Sve i da je istina od svega za sta ga optuzuju, tu su „radikali“ da sve to isprave,10 god su imali da nesto urade.
    I na kraju gde su bili nigde, sta su radili nista.
    Jel se dolazi na vlast da budes isti kao oni protiv kojih se boris ili sam nesto propustio?

  13. Kada Tadić kaže da će penzija biti uvećana za koliko procenata tako i bude da se odma sledeći mesec i prima.A ne kao ova vlast TRUBI po 2 godine non stop kako su povećali tako do to inflacija pojede .

  14. Pa to je degradacije svoje ličnosti.Sa takvom osobom,šta bi čovek mogao da diskutuje?Aha
    mozda gay paradi.

  15. A Tadić da džentlemenski pusti nju da bira mesto dijaloga : u Jakovu, u Žarkovu, ili u JARKOVU ???!!!

  16. Osoba nastala ukrštanjem kondora i pirane (Ana Brnabić) može samo da „podrigne“ u bilo kakvom javnom duelu !!!

  17. Dosta si ti harao i nepopravljivog zla ovom narodu napravio, sad kad vidiš da dolazi vreme za raskusurivanju pokušavaš da to sprečiš, e pa malo morgen.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.