„Titula kao jedini motiv imenovanja“: Sve funkcije Borisa Tadića

  1. Sve to dobija da ćuti,o Miki Rakiću, o ambasadorima,o Đinđiću,o Vučiću,o Miškoviću

  2. Kada neko ko je po struci psiholog prihvati da bude ministar telekomunikacija ili ministar odbrane (ajd i nekako ministar policije) onda je mnogo toga jasno sa kim imaš posla.
    On će da savetuje nekog o svemirskom programu ili bilo čemu što je tema ovog teksta?!?
    Čak i da ima budžet da formira tim svojih saradnika on to ne može, definitivno im treba samo zbog bivše funkcije, za reklamu.

  3. Господин Борис Тадић је најбољи бивши председник Србије, као врхунски интелектуалац и човек заслужио и много веће и значајније функције звања од ових сада.Честитке и најбоље жеље Тадићу, да као што је и до сада и у будуће својим људским квалитетима и честитим радом, на најбољи могући начин представља свој народ и своју државу у свету.

  4. Sto se autor clanka brine za kineski svemirski program. Cak je u danskoj serjiji „Borgen“ ,predstavljeno u jednoj od sezona, kako bivsa premijerka posle uspesne politicke karijere ulazi u upravne odbore kojekakvih kopanija na dalekom istoku. Dakle, nista cudno ni za zapadne lidere, zasto bi onda bilo za B. Tadica?

  5. Pošto dokoni penzioner očigledno ne zna šta će sa sobom, neka proba kao zamenik ambasadorke Ane Urošević Hrustanović u Parizu. Nije diplomata, ali nije ni ona.

    I neka prepusti neku funkciju kolegi Tomi Grobaru…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.