Boris Tadić u višednevnoj poseti Vašingtonu

Ostavite komentar


  1. Hvala bogu Srbija je ovih dana čistija…

  2. Ako upiše tamo vožnju, samo da zna da ne sme da trubi ženama, pevanje himne na rodeu, može…

  3. pozovi da ti se pridruži i radikal šatro vegeterijanc i ne vraćajte se…

  4. Botovi u akciji. I posle 8 g. u Srbiji i dalje za sve kriv, Boris Tadić.

    1. Jok, Prvorođeni je satro fabrike po Srbiji. Ako se dobro sećam. Tadijini su Đelić, Dinkara,, Živković, Čeda, Živković i ostali vampiri. Gde ti je Srpska industrija ? Obiđi sajmove, pardon, vašare, u N.Sadu i Beogradu, mislim na Poljoprivredni i Sajam građevine. To ti je slika Srbije. Mora da si i ti nešto „privatizovao“ čim žališ za „žutima“.

      1. Otkud ovde toliko SNS botova ? Tadić je odgovoran što mnogo toga nije uradio što je trebalo i što je narod očekivao ili ako nije mogao trebalo je da da ostavku. Zemlju i privredu je uništio Milošević i sprega SPS i Radikala , ostalo je prazna priča bez argumenata. Sada imate ponovo sličnu koaliciju , a šta će posle nje ostati videćemo. Demokratska , organizovana , prosperitetna država ? * Ajte , molim vas !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.