Boris Tadić: Vlast očito strahuje od poraza

*Palma: Opozicioni lideri će proslaviti žurkom * Dosta je bilo pokreće inicijativu da se glasa o Vladi zbog Vučićeve kampanje
Vlast i opozicija oprečno o premijerovoj odluci da nema vanrednog glasanja za parlament

Ostavite komentar


  1. Svako poseduje onoliko taštine koliko mu fali razuma. Tadić se izgubio u igri sociopatije sopstvenog razuma.

  2. Pa ovaj covek je neprikosnoven u svojim izjavama. To sto njemu padne na pamet, ne moze nikome. Moze da ide u komedijase, tamo bi mozda i imao uspeha, vidi se da ima dara za to, ali zato za politku nije nikako, gubi kako god da okrene.

  3. Zar ti Tadiću ne reče da se vidimo u nekom drugom filmu. Ovo što ti sada radiš je jeftini strip a ne film.

  4. Saso tebe zasmejava Tadic , dok AV i Toma diploma ne, jer tebi i takvima odgovara ovakav sistem: lazi, pravara falsifikovanja diploma i dobijanja posla sa takvim diplomama u javne institucije a pametni i pravedni koji su se skolovali na nacin gde se zrtvuje ne samo on nego i cela porodica jer skolovanje kosta (stan,hrana odlazak na studije u BG iz unutrasnjosti) i kojima je bio san da ce jednog dana ziveti u drzavi gde su jednaka prava za sve, takvi beze iz zemje jer su strucni njih svaka zemlja prima oberucke. Znaci vi koji podrzavate takav sistem obice vam se o glavi kad tad, bojim se bice kasno.

  5. Svi koji su i za parlamentarne izbore imaju precenjenu sliku o svojim politickim partijama i koalicijama. Razlog zasto se oni bune je njihove licne prirode, sto netreba da obican narod da zbunjuje. Parlamentarni izbori i ove godine bi bili nepotrebni

  6. Blago li se tebi, sta tebi sve pada na pamet. Niko se ne plasi pored kandidata koje ste podrzali koji nikad nece pobediti.

  7. Boris Tadic je tipican primer kako se vodi pogubna politika po drzavu. To je i dokazao svojim istorijskim pomirenjem sa SPS-om, a time je obesmislio i svoju partiju i birace koji su ga glasali. Takav covek moze samo da nanese stetu svakom kandidatu koga on bude podrzavao. Zahvaljujuci njemu i njegovim pajtosima imamo danas ludaka Vucica na vlasti. Vucic ce izgubiti ove izbore ali ne zahvaljujuci raznim nikogovicima poput Tadica, Cede Jovanovica, Zorana Zivkovica i da ih ne nabrajam lista bi bila podugacka, vec zahvaljujuci pogubnoj politici koju vodi SNS na celu sa Vucicem svojom bahatoscu, nekulturi, nipodastavanju i vredjanju sopstvenog naroda. E zato ce Vucic izgubiti ove izbore, a ne zahvaljujuci Tadicu i njemu slicnima, koji ce biti upamceni kao VELIKO ZLO!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.