Boris Tadić: Vučić nema pravo rešenje za sankcije, ja nisam bio diktator

Lider SDS i bivši predsednik Srbije u emisiji "Bez cenzure"

Ostavite komentar


  1. Ti si bio lajt varijanta Vučića. Da li se sećaš kad si postao predsednik stranke. Koja je to ujdurma bila da se eliminišu Čeda i oni koji nisu bili tebi po volji.

  2. Dok je bio na celu nase drzave Tadic je pokazao koliko mu je samo licni interes bitan i na kakve je sve malverzacije spreman.

  3. Nedaj bože da ikada budeš predsednik mesne zajednice a kamoli države Srbije. Bože čuvaj Srbiju od ovakvih.

  4. Boris Tadić nema ni malo prava da priča o bilo čemu na temu politike. On je krivac, što nas je AV uopšte i zajahao, a njegovi saradnici i njihova politika krivi što nam je zemlja danas u ovakvoj dubiozi. Vreme je da svi dinosairusi iz opozicije „izumru“ i da ostave prostor novim licima !

  5. Волео бих да видим, не у Србије него у свету, политичара који има решење за санкције. Додуше, изгледа да Путин има.

  6. Господине Тадићу ви сте изгубили од Вучића и пораз од таквог противника је ваша срамота

Ostavite komentar


Politika

Treba li Vučić da uhapsi Milana Radoičića ili Makron dolazi u Srbiju da prodaje avione i drugu vojnu opremu? 10

Treba li Vučić da uhapsi Milana Radoičića ili Makron dolazi u Srbiju da prodaje avione i drugu vojnu opremu?

Da postoje preduslovi koji moraju da budi ispunjeni da predsednik Fransuske dođe u Srbiju njegova poseta ne bi bila najavljena. Vučiću svakako jeste postavljen uslov da se Milan Radoičić, osumnjičen za organizaciju incidenta u Banjskoj, procesuira, ali je malo verovatno da će do toga doći. Emanuel Makron dolazi da prodaje avione i drugu vojnu opremu, kažu sagovornici Danasa komentarišući izjavu predsednica Evropskog pokreta Srba s KiM Rade Trajković da je hapšenje Milana Radoičića jedan od uslova za posetu predsednika Francuske Emanuela Makrona Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.