Boris Tadić zasad nema podršku kolega iz opozicije

Politikolozi za Danas procenjuju šanse bivšeg predsednika da bude ponovo kandidat na predsedničkim izborima

Ostavite komentar


  1. Ko to brani Tadicu da se kandiduje. Da bude jasno glasao sam protiv Tadica kada je Toma grobar pobedio. I danas se kajem zbog toga jer sam doprineo da se vrati stara politika i ljudi koji su bili na vlasti pre 2000. Tada sam verovao d ce SNS unaprediti stanje stvari jer su se tako predstavljali. Medjutim sa su napravili diktaturu goru od Miloseviceve i unazadi demokratiju u Srbiji za decenije. Nnje aada i nema. Najponosniji politicar u Srbiji je Seselj jer su njegove ideje u potpunostu zazivele. Svaka cast Vojo jos jednom si nas gadno zavukao.

    1. Druze, Tadic je daleka proslost. Ovde je potreban novi kandidat, neko prihvatljiv celom srpskom drustvu. Mozda bi i mogao Boris, ali Malagurski. Ako ne on, onda neko tog tipa, ko naginje na „desno“, ali nije „desno“. Ta prica prolazi kod vecine gradjana Srbije. Neko obrazovan, ko ume da iznese teret javnog nastupa i da bude glavno lice u kampanji. Ne kao Jankovic i Jeremic na proslim izborima. Neko ko ce „odvaliti“ Vucica u TV duelu pred drugi krug.

  2. Mrzim ove SNS turbo-radikale al’ cu „prste da odsecem“ al’ za borisa(nejakog) tadica necu da glasam !!

  3. Marinika Tepić! Boljeg kanditata nemamo, a koja će se na izborima opasno približiti Vučiću.

  4. Проф. др Милош Ковић испред Двери, ДСС-а, ПОКС-а. Ето предлога.

    1. Solidnih 8 posto glasova, ako baš zapnu (Dveri sa propagandom, POKS sa novcem svojih koalicionih partnera iz SNS-a) možda izguraju i na 10 posto.

      Ja se iskreno nadam da je Ković dovoljno pametan da se ne bruka toliko za tako malo glasova.

  5. Pero, Boskic je na strani AV, to nije nista novo. On muti vodu opoziciji i uvek to uradi u korist AV-a. On je Trojanski. Konj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.