Boris Varga: Rusija će uz diplomatsko dramatizovanje prihvatiti sankcije i privremeno zahlađenje odnosa

Ostavite komentar


  1. Kako to da ste vi svi tako pametni kad treba nesto loše da se desi Srbiji. Evropa je pala na kolena i nemojte više da lupetajte jer Evropa ni za sebe nemože da reši probleme. Evropa je trulež u koju pametni ne ulaze. Da je dobra Evropa Švajcarska bi odavno ušla, ali videla koja je to mafija kojom upravlja propala Amerika. Vi g. Varga malo fantazirate, jer Srbija može da uspe za svoje interese samo dok sarađuje sa Kinom i Rusijom, u protivnom sledi njoj propas

  2. Није за непатриоту политика. Код њих је све на продају. Православље је спремно на жртве али не пристаје на уцене. Надамо се да ће украјински народ преживети као што је Србија преживела окупацију од Аустроугарске 1915, бомбардовање од Немачке 1941, бомбардовање од Енглеза 1945, бомбардовање од наводно хуманог Запада 1999. Украјину ће Бог вратити у памет да са ђаволом тикве не сади. После ће бити под заштитом братских словенских народа.

  3. 150 drzava u svetu ili pal vise nisu uveli sankcije. Zbog cega da Srbija bude izolovana? Mi smo osudili napad. Rusija je jedina koja nas brani u Savetu Bezbednosti. Mi moramo se boriti za Srbiju a ne EU. Sve neki kvazi intelektualci prosipaju pamet bez ikakvih dokaza.

  4. Traže od Srbije da Srbija prihvati uvođenje sankcija Rusiji, zemlji koja nas je uvek branila kad je god to mogla. Ta Rusija nas nije bombardovala a Zapad jeste uvek. To je maslo katolicizma. Da nije to njihovo maslo, nikada nebi kidisali na Srbiju. Prihvatanjem ssnkcija, Srbija sve gubi a Zapad dobija da kasnije radi baš sve što hoće od Srbije. U ostalom, Srbija nikad ništa nije dobila od tog Zapada, da, dobila je da joj stalno uzimaju parče po parče zemlje, to i sada hoće zbog Kosova, hoće Zapad da prihvatimo njihovu otimačinu prihvatimo. Ko hoće da te tuče, on će te tući, prihvatio ti sankcije Tusiji ili ne. Ako se braniš, ima nade, ako se predaš, neće imati baš nikakve nade.

  5. Sve što radi u SRB pripada strancima … da li će sami sebi uvoditi sankcije

  6. Bot Boris samo odradjuje zadatak, zna se sta je na agendi gazdi iz Vasingtona, legalizacija albanske separtisticke tvorevine na Kosovu, unitarna BiH sa srbofobnim „bosancima gradjanima“, svaljivanje celokupne krivice na Srbiju, suzbijanje uticaja a ako treba i dalje skracivanje Srbije… Manje-vise sve isi ciljevi kao i Hitlera za vreme II svetskog rata ili Austro-Ugara ili ranije turskih okupatora.

  7. Ja bih pre rekla da ste vi zbog svojih punih a nicim zasluženih bebelih dzepova ,svi pali na titule i izgubili i to malo mozga koje ste imali,ta EU nece vise nikog primiti u svoj privilegovani stalež jer ona već jedan vek živi na grbaci celog manje razvijenog sveta.Bugarska i Rumunija su tu utrcale zbog geopolitickih razloga i nisu procvetali kao ni Hrvatska, ako imamo u vidu da će Edi Rama zameniti Jana Stoltenberga, onda svi možemo da vidimo kakvog kvaliteta su individue koje tu dobijaju neke prestižne titule i funkcije,Kandicka će se boriti da ostane do kraja zivota kao i ovi sto se bore do poslednjeg Ukrajinca, samo što će ona biti poslednji Mohikanac.Zemlji koja ima posvećene i nekorumpirane ljude na vlasti i prirodne resurse mogla bi uvek da živi cak i bolje od EU-e,primer Svetske, Finske,Norveške,sta vam još treba da bi videli svoje samoobmane.Nijedna država u EU-i nema samostalnost i svoj suverenitet,sve su Kolonije Amerike,sad kad se kauboji uruse sa petrodolarom videćete koji će haos izbiti,i prestanite da veličate taj korumpirani, lazljivi i lopovski svet kojim upravlja bankarska banda najgorih olosa sa krvavim rukama preko lakta,koji je ovo debilizam,neverovatno,svi u jedan glas ko Teletabisi a sve zbog lične koristi.

  8. Изађите из деведесетих. За ове три деценије свет се променио толико да то евроцентрична памет не може да региструје.

  9. Čitam komentare i vidim da je desetogodišnje ispiranje mozga naroda preko SNS-a tabloida i TV-a uspelo. Svi oni koji uzdižu do nebesa brata Putina, neka odmah krenu u Ukrajinu na front. Ko neće, njega proglasiti dezerterom i odmah u aps. Ostale, koji su protiv Putina (ne mora da znači i protiv Ruskog naroda) ostaviti da večno žale što neće otići u ‘carstvo nebesko’.

  10. „Upitno je postojanje ukrajinske nacije i drzave“ izjavio je Firer dan pre nego sto je poslao svoje nacisticke trupe da otmu delove suverene zemlje. Sankcije su stvar socijalne higijene,a ne politike i ne trebamo cekati da Vodja napravi svetski rat kao njegov nemacki prethodnik pa da se probudimo. Zlo se rodilo,tu je medju nama u srcu Evrope i svi moramo dati doprinos njegovom unistenju,narocito Rusi ako uopste razmisljaju da imaju bilo kakav kontakt sa Evropom.

  11. Srbija nije u evropsko unijo reče Ciril Somičić čuč I ode da igra šah.

  12. Ako su ozbiljni neka povuku priznanje kosova i onda će Srbija uvesti sankcije Rusiji

  13. Valjda pevo treba uvesti sankcije zemljama NATO pakta (pre svega SAD i UK) pa onda da vidimo šta ćemo dalje. Nas je bombardovao NATO pakt.

  14. Takvi mladi ljudi sa nedovoljno istorijskog predznanja svojim predlozima sigurno vode Srbiju njenom potpunom nestajanju!

  15. A da ja tebe pitam pametnjakoviću kako će se servisirati kompletna tehnika Vojske Srbije koja sve i dio mora dopremiti iz Rusije? Ili mozda da ukinemo vojsku i pobacamo svu tehniku…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.