Borislav Novaković o kandidatu za mandatara: Ključne odluke u Vladi će i dalje donositi braća Vučić

Ostavite komentar


  1. Ovaj ih razvaljuje, udara ih kulturno, hrabro, recito.. da im svima otpadaju blombe sa zuba

  2. Borislav Novaković o kandidatu za mandatara: Ključne odluke u Vladi će i dalje donositi braća Vučić

    Ne razumem u čemu je onda problem ?
    Ako ce ključne odluke u Vladi i dalje donositi braća Vučić, onda je svejedno ko je mandatar, vazno je da on nece moci da im se „pogresnim odlukama mesa u nji’ov pos’o“ !
    Koliko sam ja upoznat, braća Vučić su i do sada donosili „kljucne odluke“ u „najboljem interesu Srbije i njenih gradjana“ sto gradjani Srbije najjasnije mogu da vide na „Vučićevoj tabli“ gde je sve detaljno objasnjeno i „kako su ziveli nekada a kako zive danas i kako ce ziveti u sledecim decenijama“ ako se neki „mandatar ne bude mesao u njihov pos’o“ !

  3. Ajde Boro već jednom neki dokaz. Samo pričaš a dokaza nigde. A ko je donosio odluke dok si ti bio gradonačelnik ? Uozbilji se već jednom,imaš dovoljno godina. Barem mi iz NS znamo situaciju. Tvoj protivkandidat na izborima je bio zec u kavezu. Pa bio si da ga upoznaš. Postoje snimci …E Boro Boro….

  4. Naša je sreća što Srbija ima braće Aleksandra i Andreja Vučić. Oni su zaduženi za sve i svašta, a imaju dragoceno iskustvo od punih 12 godina, a ostali imenovanih, te i premijer Vučević, zaduženi su da prave društvo imenovanoj braći, da slušaju, aplaudiraju i klimaju glavom, a koliko su sposobni, elokventni i pametni je najmanja briga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.