„Ćutanje Francuske na režimsko zlo u Srbiji je neprihvatljivo“: Borko Stefanović razgovarao sa francuskim zvaničnicima

Ostavite komentar


  1. Čovek je, kakao je sam rekao porastao na ulici, mentalno blizak navijačima, nemoralan, podli srbomrzac, lažni patriota, pokvaren, lažljivi, manipulator, arogantan blefer, kojeg se narod jednostavno plaši uključujući i njegove brojne podrepnike, koji su postavljeni na raznoraznim funkcijama pa ne po sposobnostima i znanju, već po lojalnosti, jer su slični svom šefu. Medijskim mrakom je narodu blokirao zdrav srpski razum, patriotizam, vrednostni sistem. Neuk i neprosvećen srpski narod Vučiću odgovara, jer mu baš to omogućava manipulaciju i opstanak na vlasti. Malobrojna Opozicija, režimskim medijima popljuvana, žestoko vređana, napadana, je nemoćna pred ovim zlom. Borko Stefanović je sve to dobro objasnio ali dok se Opozicija ne ujedini nema nikakve šanse da prevaziđe ovo zlo.

  2. Krajnje je vreme da se Francuska i Evropa uključe. Zločini se dešavaju ispred njihovog nosa. Verujem u Srbiju i predsednika.

  3. Liman do Pariza. Borko ima diplomatski pedigre po stricu i budući je ministar inostranih poslova!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.