Borko Stefanović: Građani imaju 10.000 razloga za proteste

Ostavite komentar


    1. Pa, ajde Bozo objasni nam ti. Posto postavljas takvo pitanje, verovatno znas o cemu se radi.

    2. Ni na šta paraf je stavio Ivica Dačić uz saglasnost Vučića i oni su preneli pregovoe i saveta bezbednosti u Brisel.

      1. E, jesi ćuk. Vuk Jeremić je iz SB.UN. izmestio pregovore u EU, a Borko zacementirao granične prelaze kod Jarinja i Brnjaka, a AD. liniju, skoro pa na vrh Kopaonika.

  1. Protestvuju za vas milionere koji bi opet da pljackaju narod. Jadno i bedno.

    1. Dok je polupismenih botova, Vučić ladno može da prodaje Kosovo pa onda Vojvodinu, Sandžak i tako redom. Narod protestvuje protiv diktatora Vučića i njegovih poltrona koji sada nemilice kradu, lažu i ponižavaju Srpski narod i njegovu inteligenciju. Uništili su sve institucije, degradirali poštene fakultetske diplome prodajući lažne, u ovoj državi ni doktori ne znaju kako se koristi tehnika lečenja nego Vučić mora da im objašnjava, a nije dokazao ni znanje pravnika za koje se školovao.

      1. O ti pismeni, objasni nama botovima geografsku oblast „Sandžak“. Prepismeni, objasni nam od kada se „srpski“ piše sa velikim slovom „S“, ja nisam bio na tom času. Mile, od kada se Kosovo i Metohija piše samo, „Kosovo“, je l’ od 2008? Da li se piše „ladno“, ili ‘ladno? Bravo „elitio“ pismenosti.

  2. Opozicija je nula (0), bez kvaliteta i kvantiteta! U 99% slučajeva bi da se ponovo dokopa vlasti kako bi nastavila tamo gde je stala, da potpiše što nije potpisala i proda što nije prodala ( pod uslovom da je još nešto preteklo). Borko, Čeda, Djilas, Tadić, Jeremić, Zivković,izvinjavam se izostavljenima, namaju ništa novo da ponude, sve smo već videli i iskusili. Puno im „hvala“ na trudu, spomenulo se nepovratilo se! Mogli bi malo da se bave strukom.

    1. Dodao bih da ovi nabrojani a i svi koji su pali u iskusenju te se kradjom obogatili ,da se pokaju i vrate drzavi pokradeno ,za srecu svog nevinog otomatva koje nece biti blagosloveno jeduci drzavu za koju su mnogi propatili i krv i suze dali.Ovo je poruka prvenstveno politicarima da svakodnevno misle na Boga.

    2. Ines, iz nekog razloga si zaboravila da pomenes ove koji su vec osam godina na vlasti. Sta mislis o njima?

  3. Borko, gde si bio 2008? Gde si posavio granične prelaze 2011? I ti nekom spočitavaš izfaju? Šta ko može da izda, a što ti i tvoji niste izdali?

  4. Kaže Borko Stefanović: Građani imaju 10.000 razloga za proteste a ja kažem 2.000.000 miliona razloga su protiv 🙂
    Ko razume shvatiće 🙂

  5. Kako vreme teče uslovi koji su stvorili pozicija i opozocija javljaju se sve veći broj nove i nove skupine koje imaju svoje želje i namere. Tako sada imamo sve brojnije grupe podivljale kojima sila ležu u mišićima. A to su uslovi koji odgovaraju uzurpatoru, jer on ima i službenu policiju i slabo plačene grupe kome je tabanje zanimanje. A samo zato što u opoziji nema čoveka, osim Radulovića, koji zna kako je moguće braniti demokratiju i u uslovima samovlasti diktatora

  6. Stefanović želi ponovo da iskoristi gradjane, i to je tako očigledno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.