Borko Stefanović o tome šta će Vučić danas saopštiti građanima? 1foto FoNet Aleksandar Barda

“Evo vidim da se predsednik sprema da se obrati naciji. Očekujem da kaže hrabro “jeste slagali smo vas, vi to ne razumete, vi ne shvatate da nisu bitni ekološki standardi, da nije bitan nikakav nadzor da nije bitno što nema nikakvih garancija, da to možda što će vam se ugroziti život dece nije bitno” izjavio je danas zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović na TV Nova S.

Kako se navodi u saopštenju ove partije, Stefanović je ocenio da za “ono što bismo dali Rio Tintu, treba 500 godina da povratimo, a kraće od toga smo bili pod Turcima”.

Stefanović je naveo da SSP traži vanredne parlamentarne izbore sa promenjenim izbornim uslovima.

“Ima mnogo razloga, korupcija, nasilje, propast ekonomije, a suštinski razlog je projekat Jadar jer je vlast rekla pre izbora “nećemo kopati, stavili smo tačku na taj projekat” – citiram Anu Brnanić i Aleksandra Vučića. A posle izbora su rekli “biće rudnika do 2028. godine”, kaže Vučić, “ja sam Nemcima obećao”. Znači slagali ste građane i te ljude koji su za to glasali”, ispričao je Stefanović.

Stefanović je rekao da misli da je režimu jasno da su građani s pravom ogorčeni i nezadovoljni da brane svoju budućnost i svoju zemlju i kako RTS potpuno to ignoriše kao što 12 godina ignoriše sve što je kontra ove vlasti.

“Njihova uređivačka politika informativnog programa je kao fabrika novina, šta je rekao ministar, premijer, Ana Brnabić, Vučić i to je vest” zaključio je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari