Borko Stefanović o tome šta će Vučić danas saopštiti građanima?

Ostavite komentar


  1. Znači ne zalaže se za zaštitu životne sredine, nego za raspisivanje izbora.

  2. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nikada ništa nije krio od svog naroda a Borko Stefanović i njegovi opozicionari su uvek krili sve od naroda dok su vladali.

  3. Ovo sad je borba za naš opstanak, ako nas ponovo prevare ovi zlikovci onda nismo dostojni naših predaka koji su se hrabro borili protiv veoma moćnih neprijatelja.

  4. Jedina prava vest je
    sloboda od ovog na
    karadnog i nacionali
    stičkog režima koji je
    pokrao sve što se m
    ože pokrasti i uništio
    i ono što smo mislili
    da se ne može uništ
    iti.

  5. Ovo je dobitna kombinacija za vlast. Lepo kazu, narod nece litijum, pa se pozdrave i sa EU i sa rudarenjem i nastave da vladaju narednih dvadeset godina. Opozicija je intelektualno i moralno katastrofalna. Sve skupa je kao decija igra.

  6. kad su osetili da se narod ujedinjuje sirom SRBIJE , da su im ozbiljna pretnja da ih sve izbrisu sa politicke scene (vlast i tkz. opoziciju), podmecu nove izbore, kako bi umirili narod da odustane od daljih protesta. Gospodo, 30 godina ste sto na vlasti ,sto u opoziciji. Mlacenjem prazne slame, luksuzno zivite ne radeci nista,Jedino kome je doro u Srbiji to ste vi dok drzava iz godine u godinu sve vise propada. eno na olimpijadi i pozicija i opozicija, baskare se po tribinama, dok narod jedva prezivljava, Sluzite se istim spinovima kao i vlast. Skoro je jedan ‘opozicionar’ izjavio, kako je ‘morao’ da svoju decu posalje u inostanstvo na skolovanje jer im je navodno ugrozena bezbednost u Srbiji

  7. Трифуне, твој председник је Косово већ одавно тапнуо. Сад се спрема да прода долину Јадра. Ми покушавамо да спасемо што се спасти може. Ти настави да ботујеш, наждери се сендвича, док АВ крчми Србију.

  8. Više nema stavljanja prsta na čelo!
    Aleksandsr Vučić..sadašnji predsednik države Srbije mora da bude sklonjen.. podnese pod hitno ostavku..tj abdicirau skladu sa Ustavnim načelima… ?
    On sputava Zivot u Srbiji!!!!

  9. Treba da nas je 1000000x više, spremaju se autobusi iz Vojvodine za Loznicu, slepci idu da tapšu svome kralju da podrži kopanje litijuma, ne vide da i podržavaju svalu laž izgoverenu od vlasti. U zemlji slepaca onaj ko ima oba oka je kralj, samo da ne bude kao u bajci „kraljevo novo odelo“, a biće!

  10. @Gordana 77g.. Kao dipl.pra objasnite „u skladu“ sa kojim „Ustavnim načelima“ Aleksandsr Vučić..sadašnji predsednik države Srbije mora da bude sklonjen? Da li je to u skladu sa osnovnim pravnim načelom da je demokratija vladavina većine: demos (narod) i kratein (vladati)? Na izborima je većina građana Srbije odlučila, a to za šta se vi kao „dipl. prav“ zalažete je ANARHIJA, koja ni jednom narodu nikad ništa dobro nije donela..Srbiji i Srbima je dosta, i previše, i revolucija i revolucionarne pravde. Srbija hoće da se razvija i da stane uz rame razvijenih evropskih država, gde joj je mesto..

  11. @Trifun, a kada su to narodi Srbije izabrali ko ce da ih vodi, jeste li vi bas 100% sigurni u takvu tvrdnju. Slazem se da u Ustavu ne pise nista osim demokratskim putem smena bilo Predsednika bilo Vlade, nista nasilno ali demokratski, sto bi znacilo da vi mislite da su izbori bili demokratski? U ostalom navedena Gospodja je navela u skladu sa Ustavom koji jos u vek valjda vazi.
    A sto se Kosova tice g. Milosevic ciji je uposlenik bio g. Vucic je potpisao kapitulaciju i predao KiM SB UN, pa onda rezolucija `1244, lepo zvucalo ali oni veliki rekli za nas puj pike ne vazi, priznali KiM, smestili veliku bazu NATO i to je to za sada a moguce i za stalno, Srbi koji su ostali su starosedeoci ali ce najverovatnije biti manjina i to ce biti to. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju 8

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju

“Ne hvala. Grupa građana “Dr Dragan Milić” nije na prodaju, a nije na prodaju ni grad Niš, ni volja građana Niša”, poručio je na mreži “Iks” predsednik ove GG Dragan Milić predsedniku SRS Vojislavu Šešelju, koji je apelovao na ljude sa Milićeve liste da se odlepe od njega i formiraju svoju opciju i da podrže vlast u ovom gradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.