„Šokirani smo i uvređeni“: Borko Stefanović uputio otvoreno pismo šefu misije OEBS u Srbiji

Ostavite komentar


  1. E moj Borislave, sada kada pročitaju tvoje otvoreno pismo pa kada shvate da si sve u pravu, pa kada krenu da rešetaju vlast i pišu kritike….i kada ti Borislave shvatiš da trošiš vreme na uzaludne stvari

  2. Rio Tinto mora da prođe, očigledno da Evropu boli uvo za ljudska prava, zakone i te tričarije. Zemaljskoj kugli je poterban jedan veći reset. Ništa ovo ne valja.

  3. Znaš koliko ovo košta, oko 300.000 eur i pričaju bajke kakve ko hoće. To je tarifa pa kome treba…neka izvoli.

  4. Borko je iznenadjen što kolonijalisti iz EU podržavaju vlast koja im dozvoljava da pljačakaju Srbiju.

  5. I sloba im je bio faktor “ mira i stabilnosti“, dok im je odgovarao. Mogao je slobodno i pola srba da pobije, evropa bi cvrsto žmurila! Isto tako danas i za nepomenika! Smrdljiva i odvratna evropska politika, kao i naša!

  6. E Srbijanci
    A kad vam se neko?obrati prijateljski,dobronamerno,toplim rečima od srca(?!?)
    Srbijanci!
    Kako je doživljavate u tom trenutku?
    Kao govor mržnje ili kao da neko ima nameru da vas utepa,pardon,kao kad vam neko tepa
    A

  7. Iznenadjen i uvredjen. E moji Sojici zar mislite da nam EU zeli dobro? Ove istocne su primili da ima ko da gine protiv Rusa.

  8. Takav protest se upućuje direktno najvišem organu OEBSa, otvoreno pismo tom pojedincu u našim medijima nema nikakav domet van Srbije…

  9. A ko nam misli dobro? NIKO.
    Svi gledaju samo svoje interese. Ali više volim da sam u EU nego da sam u istočnom bloku.

  10. Razočarani smo svi ljigavom, licemernom i nedemokratskom politikom EU. Možda je to tako prema zemljama kandidatima, ali ne prema članicama EU. A Srbija će verovatno, kao i Turska, ostati samo kandidat i za to vreme Vučić će im isporučivati sve što traže od njega. Dao im je Kosovo, sad Rio Tinto… To svi vide i znaju osim Vučićevih glasača. Većina srba ima kokošje pamćenje i mali IQ. Naravno oni i ne znaju šta je IQ, ne znaju da imaju decu i unučad za koji treba da se bore, a ne za Vučića, Malog, Anu Brnabić, Đuku, Vulina, Vučevića, Dačića…Ne znaju da neće biti nikog da posle Vučića ugasi svjetlo u Srbiji.

  11. Ostavljeni na milost, i nemilost sekti mafijaša, i izdajnika na vlasti, zarad njihove servilnosti, i sluganstva Zapadu, Istoku, svejedno… Propast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.