Borko Stefanović: Oslobodite čoveka koji je otkrio aferu oca ministra policije

Ostavite komentar


  1. Dokle god ne pocnete da pricate O NARODU, nista od vas u politickoj prici. Ovo je samo grebanje po tarabi…ni u dvoriste ne mozete.

  2. Moraće na vreme i daleko da pobegnu, jer dokumentacije o njihovim pljačkama svih vrsta i saradnji sa snabdevačima terorista oružjem je sve više i više.Na kraju će da počnu i sa likvidacijama svedoka.Po šiptarskom modelu.

  3. Ovaj covek zasluzuje da mu se sto pre sazna ime, narocito sto mu je javnost (koju je itekako zaduzio) sada najbolja zastita od ocigledno potpuno privatizovane i kriminalizovane policije.

    1. Koja zamena teza – jeste da ja kradem, ali su krali i ovi pre mene. Standardan postupak SNS-a

  4. Svaka takva vest ide tebi u prilog. Jel da? Ne bi o kamatama na kamatu uz kamatu preko kamate sto ste krali ili duplo naplacivali ili „gresili, slucajno“…ni o sudstvu, tuzilastvu, centru za socijalni rad, icemu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.