Borko Stefanović poručuje opoziciji: Svi koji su napadali Đilasa zbog razgovora s Vučićem, sad nek kažu šta da se radi

Ostavite komentar


  1. Šta da se radi? Pa ništa! Vi, takvi, ne trebate da u politici radite ama baš ništa. Pričekaj prve sledeće izbore i sve će ti se samo kazati!

  2. Radite kao mi a ne da očekujete da živite od pljačke koju su glasači omogućili istima kao što ste bili vi, samo su drugačija imena i prezimena.

  3. Шта да очекује народ од ове “ опозиције“? Ништа устај Курта да седне Мурта…

  4. Opozicija je nula,nisam optimista da ce biti bolja za cetiri godine,a mladima ne daju sansu.

  5. O tome može da se priča posle tih „iznuđenih“ izbora.Misliš da je „De Gol“ pristao na nešto što može da izgubi?Samo gledaj i polako, nemojte još da se spremate za te izbore.Pregovarajte između sebe i pristanite na sve njihove uslove.

  6. Veciti mrgud i nezadovoljan.Treba da se shvati jedno narod je glasao ko ce voditi beograd in a normalno je da svako g po asa po volji.Treba znati da je narod glasao protiv Borka i Djilasa i ostalih,jer. Nisu dobili vecinu i vre na e je da odu u mirovninu…

  7. Najvaznije da se Borko zvani „krvavo kosuljce“ (isplatilo mu se zbog toga) najzad uhlebio. Ostalo nije bitno.

Ostavite komentar


Politika

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu 10

Osmani učestvuje na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu

Predsednica Kosova Vjosa Osmani, na poziv francuskog predsednika Emanuela Makrona i predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasa Baha, učestvovaće na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara "Pariz 2024" u petak, saopšteno je iz njenog kabineta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.