Borko Stefanović reagovao na izjavu Ane Brnabić da je litijum pitanje nacionalne bezbednosti

  1. Kako može država Srbija da odlučuje kom
    e će prodati litijum,kad je VLASNIK I RUD
    NIKA I LITIJUMA ,RIO TINTO.Da li ova polu
    pismena gospodja,misli da smo svi retard
    irani i da verujemo u režimske laži.Režim
    je pred urušavanjem i ništa više ne može
    da zaustavi njegov pad.

  2. UKUPNI GODIŠNJI PRIHOD SRBIJE OD RUDNE RENTE OD PROJEKTA “JADAR”: „Jadar“ će godišnje proizvoditi oko: 58.000t Li2CO3, 160.000t BH3O3,255.000t Na2SO4.Godišnji prihod Srbije od rudne rente: Li2CO3-22.115.400[€/g];BH3O3-5.241.600[€/g]; Na2SO4.-1.809.990 [€/g].Godišnji prihod Srbije od rudne rente:29.166.990 [€/g].Godišnje se iz Srbije izveze MEDA, uglavnom u Italiju i Nemačku,u iznosu od 13 miliona €!!!!

  3. U pravu je Ana Brnabic, borba je ko će uzeti proviziju ili udeo u projektu litijum.

  4. „Litijum je pitanje nacionalne bezbednosti“je naivno glup komentar biznis administratorke po onome sto je studirala.Zalutala u politiku umesto da se bavi administracijom pa nije cudo da se ne snalazi pa cesto daje diskutabilne komentare.Posto se ne snalazi pribegava napadima na nezavisne medije i opoziciju,odlazi kod njenog sefa po svoje misljenje i onda kada nema nesto pametno da izjavi prelazi na napade i uglvnom ispadne smesna narocito sada kada daje izjave o litijumu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.