Stefanović (SSP): Glasanje o rezoluciji ogolilo potpuni slom SNS diplomatije

Ostavite komentar


  1. O Borko, Borko. Zar je tvoja diplomatija nešto uradila. Pa za vreme vaše sjajne diplomatije osvojiše nam KiM, priznade ih kako kažu više od 100 zemalja. Cuti i pokri se ušima.

  2. Pa Srbija ni nema ambasadore u Njujorku (UN) ni Vasingtonu (SAD)

  3. Vuk Jeremić je bar probao da pomogne bez obzira na lično mišljenje prema vlasti i Vučiću. Rezolucija je zaista sramna jer izdvaja jedan posebno težak zločin koji se desio i koji svako ko ima morala smatra da je sraman čin koji ide na lik i delo onih koji su to uradili i koji se ne mogu kititi i sakrivati i iza svojih, možda velikih i zanačjnih uspeha koje su do tada i posle toga uradili…
    Borko, ako je imao mogućnosti trebao je da uzme učešće i pokuša da da svoj doprinos u objašnjavanju da taj događaj nije genocid a ne da čeka i drži sada pridiku.
    Da Vučić je diktator, uništio je diplomatiju, demokratiju i to ne sporim, ali je zasita ružno pričati eto vidite…da sam je bio…

  4. Generalni konzul Srbije u Njujorku je Vladimir Bozovic.
    Ambasadora N. Stevanovica izbacili iz delegacije i oterali iz Njujorka, nije bio ni na jednom sastanku…
    U Vasingtonu nema ambasadora, a otpravnik poslova je tvoj bliski saradnik V. Maric

  5. Apsolutno isti slucaj smo imali sa pok. Milosevicem „kome niko pa ni Borko Stefanović nije imao sta drugo da zameri osim sto je izgubio Ratove“ !
    E tako i sada sa Vucicem, ne zamera mu NIKO pa ni Borko Stefanović sto NEGIRA GENOCID, sto velica RATNE ZLOCINCE, sto negira presude medjunarodnih sudova, i td. ali mu zamera sto nije uspeo da spreci izglasavanje Rezolucije koja bi mogla “ da podstakne Srbiju i RS“ da donose nestabilnost na Zapadni Balkan“ !
    SVI iz Regiona osim Srbije su glasali za usvajanje ove Rezolucije i oni „medjusobno nemaju nikakvog razloga da donose nestabilnost na Zapadni Balkan“ ako iko ikada bude „doneo nestabilnost na Zapadni Blakan to ce OPET biti Srbi i Srbija“ i to bi Borku Stefanoviću „trebalo da smeta“ al’ njega to ocigledno ne „dodiruje“ !

  6. А што не спречисте признавање Космета ако сте били успешнији од овога?

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.