Borko Stefanović: Za nasilje u Banjskoj su krivi pojedinci, moraju da odgovaraju

Ostavite komentar


  1. Kada će se Borko izviniti zašto je išao na koncert u Beč o strošku RTSa i kada će im vratiti pare.

  2. Borko, Borko , Ti si dosta toga doprineo ovoj situaciji u kojoj se naslo KiM. Nadam se da ce doci vreme da i ti polozis racune .

  3. Stefanović je izjavio danas da su za smrt i nasilje u Banjskoj krivi pojedinci i da oni moraju da odgovaraju za sve što su uradili,

    Nema sumnje da su „zlocini pocinjeni sa obe strane“ i da su za smrt i nasilje u Banjskoj krivi pojedinci i da oni moraju da odgovaraju za sve što su uradili !
    Posebno ona „dvojica kosovskih policajaca“ koji su „iz neposredne blizine ubili dvojicu Srba koji su se vec predali“ i koji za nikoga vise nisu predstavljali pretnju a ubijeni su „samo zato sto su Srbi“ koji su se samo „slucajno tamo zatekli i sukobili sa kosovskom policijom“ koja cak po recima predsednika Vucica i direktora kancelarije za KiM, „nema ni pravo tamo da bude“ a to u prevodu znaci, da kosovska policija nije bila tamo „gde joj mesto nije“, nebi ni bilo ovih sukoba a samim tim ni stradalih i „niko nebi ni znao da da ce se desiti ovo sto se desilo“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.