Boško Jakšić o pismu parlamentaraca: Pojačava se pritisak na Beograd

Ostavite komentar


  1. I treba. Vreme je da ispuni ono zbog cega mu se tolerisu svi gresi koje cini vec deceniju .

  2. Nece moci ove noci… To pismo vise svedoci o raskolu i cesanju po glavi medju zapadnjacima. Srbiju su pritiskali ked je Rusija bila ili ravnodusna ili cak kooperativna kao u doba Jeljcina. A Bosko je kao i Biserko teski luzer kad su u pitanju analiticka predvidjanja. Za njihove plate ne znam ali tesko da ce ih im povecavati obzirom na jalovost ucinka njihove rabote…pre ce biti obrnuto. Sad pritisnuti Srbiju znacilo bi jos vise je gurnuti u rusko narucje. Nego, zasto Bosko kao Vidojkovic i oni glumci ne napise demonstrativni oprostajni govor o „konacnom“ napustanju Srbije? Nece mu se da pod stare dane da ide medju nemacke perace sudova?

  3. Evo ga i Bosko oglasio se o pismu. Ne znam da li su ovi ljudi svih ovih godina i decenija ziveli u Srbiji ili na nekoj drugoj planeti. Pa koliko je samo pisama, pritisaka, sankcija i svega bilo do sada, ali svi su se uhvatili za ovo poslednje kao nesto sto ce promeniti bilo sta. Da li je moguce da je za opoziciju najveca nada pismo zapadnih politicara i pored toga sto se zapadna politika prema Srbiji ne menja ni za milimetar.

  4. Izjava, citat:
    „Sada se očigledno shvatilo na Zapadu, posle optužbi da je Zapad prosrpski raspoložen, da napušta svog saveznika Kosovo, …“

    je površna jer:
    1) Kosovo nije nikakav ozbiljan „saveznik zapada“ (to zvuči kao režimski narativ iz „Politike“) i
    2) jer je Gdin Vučić (koji za sve ove godine niti je našao niti u našem interesu uopšte tražio sagovornike među Albancima) u blokadi lokalnih izbora i užasnom nasilju u Zvečanu posle njih lično pokazao da on nije nikakav faktor za smirenje situacije, već direktno palikuća. On i dalje radi ono jedino što ume i što je kao Miloševićev ministar za dezinformacije još od 1998 i radio.

    Zato i to pismo u kome se poziva da se obe (!) strane pritisnu da bi se sprečila eskalacija.

  5. Kao u Mapetu oni starci na balkonu,javi se stara ptica zloslutnica,lobista nezavisnosti Kosova da plasi narod i likuje sto nam se preti.Neka otvoreno kaze sta bi on uradio i koje je njegovo resenje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.