Boško Jakšić: Opozicija da podrži Vučića u rešavanju kosovskog pitanja

Ostavite komentar


  1. Evo još jedne prodane duše.Teorija da sr svakk srbin može kupiti,samo im je različita cena,-tačna.Nekada je još u Kraljevino Dtbiji olozicija traźila da se Srbija osveti albancima za izgubljen boj na Kosovu.

  2. Meni deluje da oko Kosova jedino i jesu svi složni . Tako da u stvari Jakšić hoće da se vlast i opozicija slože sa Jakšićem.

  3. Tu smo malo zalutali g Jaksicu.Upravo SRS,SPS i SNS su proizveli nesrecu medju
    po narodima ovog prostora, na resavanju toboze Kosova su ostali na vlasti,obogatili se kraduci sve resurse,rasterali i osiromasili Srbiju.Sad kad je sveca dogorela,dobro bi dosla podrska opozicije,a?Dajte ostavke,da vidimo lustraciju po kratkom postupku pa cemo dalje.

  4. Sinišu Kovačevića nek posluša Jakšić…KOSOVO I METOHIJA se ne predaje nikome..Pođi jakšiću na KIM pa ostani jedno 30 dana pa posle piši ..

  5. A koja je politika koju treba podržati?
    Onu koja je kapitulirala 1999? Onu koja je rasturila i opljačkala Beograd, sve braneći Kosovo? Onu koja zvecka oružjem u NATO okruženju?
    Neka sam kusa ono što su on, Sloba, Šešelj, Ivica, baba Jula i ostali ortaci skuvali.
    A ne da se krije posle iza onih koje 30 godina naziva izdajnicima.

  6. G. Jakšiću neznam koliko ste upoznati sa situacijom u EU ali po vašem mišljenju stičem utisak da vi nemate dovoljno Informacija šta se događa danas u EU jer razdor i razlikost u vodjenju njihove politike je veliki i pitanje je kad će doći do pucanja evropskog sistema. Druga stvar koja za vas izgleda banalna je Kosovo. Po vašem mišljenju bi trebalo pustiti Kosovo da stiče članstvo u razne medju narodne institucije, a zaboravljate činjenicu da Srbiju nikad neće prihvatiti u EU, a jedan od glavnih odnosno prvih razloga je Vatikan,, zato g. Jakšić zadržite vaše mišljenje za ličan stav bez preporuke, Kosovo je srce Srbije

  7. Podržavam stav gospodina Jakšića,samo sloga i ujedinjenje mogu dovesti do zeljenih rezultata.

  8. Ne treba njemu podrska opozicije niti bilo koga…Sve će on to sam da reši.
    Kao i sve drugo sto je do sada sa uspehom resavao…

  9. Problem je sto opozicija na sve nacine odmaze, a ne pomaze. Kosovsko pitanje trazi podrsku svih.

  10. Tako je! Opozicija treba da podrzi predsednika Vucica u borbi za mir srpskog naroda na KiM. Ovo nije problem SNS, vec cele zemlje.

  11. Kakava crna opozicija, pa vecina njih su nas i doveli u ovu situaciju sa Kosovom jer su prodali Srbiju za novac. Oni ne zele dobro srpskom narodu, vec samo sopstvenom dzepu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.