Boško Ničić najavio lokalne izbore u Zaječaru 1BoškoNičić, Foto: Glas Zaječara (arhiva)

„Svim članovima i simpatizerima naše Srpske napredne stranke, čestitam šesnaestogodišnjicu od osnivanja stranke (2008.godine)“, poručio je putem svog Fejsbuk profila, gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić.

Prema njegovim rečima, stranka, od osnivanja, beleži nesvakidašnje rezultate, vredno radi na ostvarivanju boljeg života građana Srbije i aktivno sprovodi državotvornu politiku, braneći vitalne nacionalne interese naše države i naroda.

„Srpska napredna stranka je trenutno najsnažnija politička organizacija u Srbiji, a njena snaga ogleda se prvenstveno u poverenju naroda, što će SNS i u budućnosti nastaviti da čini, ozbiljnom i odgovornom politikom! Pred građanima Zaječara mi, ponosni pripadnici naše SNS, za koji mesec polažemo ispit poverenja i ocenu našeg rada u poslednje četiri godine. Bez ikakve treme i strepnje izlazimo na isti, uzdignuta čela, znajući da smo uradili, uz ogromnu pomoć naših saboraca na republičkom nivou, a pre svega predsednika Aleksandra Vučića, velike infrastrukturne poduhvate“, poručio je Ničić.

On je još istakao, da vrednost investicija uloženih, ostvarenih i predviđenih u gradu Zaječaru, zahvaljujući zalaganju svih pripadnika njihove stranke, meri se desetogodišnjim budžetima grada.

„Pred nama su, do jubilarne dvadesetogodišnjice stranke, brojni izazovi i projekti koji će biti ogroman iskorak našeg Zaječara u budućnost. Neka nam je svima srećan jubilej“, napisao je Ničić.

Boško Ničić je 2017. pobedio naprednjake, ali ubrzo je postao njihov član

Podsećamo, na lokalnim izborima u Zaječaru održanim 23. aprila 2017. godine, Boško Ničić, tada kao opozicionar, pobedio je na lokalnim izborima u gradu na Timoku, ali je 2. septembra iste godine, postao član SNS.

Na taj način, izigrao je volju građana, kao što je četiri godine kasnije isto uradio i lekar Nenad Ristović.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari