Boško Ničić tvrdi da se za 10 godina nezaposlenost smanjila 350 odsto: Iz opozicije poručuju da je gradonačelnik jedino uticao na smanjenje broja stanovnika

Ostavite komentar


  1. E LJudi
    Hajduk vodi 3:1,ovaj,a kada planirate da nam napunite novcanike?
    Evo JA,u njemu imam samo sliku svastike,pardon,zene,markicu za prevoz i slicicu sv.Nikolaja Ostroskog ,ali ta magija i verovanje u natprirodno ne pomaze!!!
    A stomak mi krci a zeludac ne prima gore navedeno a nesto je postao probrljiv nece cak ni parizer!!
    Znate!
    Pa,ako moze nesto konkretno da ponudite,da ga iznenadim!!!
    Hvala
    A ako moze i ako ne trazim mnogo,promenite matricu!!!
    Vazi!

  2. Ocigledno da se ovaj gradonacelnik frlja sa procentima kao kad se deca gadjaju natrulim jabukama, verovatno da bi se dodvorio Vucicu.Veoma dobro poznajem stanje u Zajecaru,Negotinu i okolini i moze se reci da Timocka Krajina postaje PUSTINJA, PROSTOR BEZ LJUDI.On ne kaze koliko je povecan broj novozaposlenih i gde, tj. u kojim fabrikama.Srbija se odseli na Zapad i Srbija zasigurno NESTAJE, a mi cutimo i dobro nam je jer nam salju i donose velike devize s mukom tamo zaradjene.Zaposljavanje nasih gradjana se odvija van Srbije i nasa vlast TREBA DA ZAHVALI NEMACKOJ, AUSTRIJI I SVIM OSTALIM DRZAVAMA SIROM SVETA KOJE RESAVAJU NASU NAZAPOSLENOST.

  3. Laganjem su došli na vlast da bi pljačkali i uništili narod i Srbiju!!!!!!
    Ako bude pameti,lopovi će sada izgubiti vlas zbog laganja i neviđenog
    lopovluka!!!!

Ostavite komentar


Politika

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu 10

Đurđević Stamenkovski: Akušersko nasilje ne sme biti zloupotrebljeno za širenje panike u društvu

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski saopštila je danas da je njena izjava ne temu akušerskog nasilja pogrešno interpretirana i da je ona maksimalno posvećena rešenju problema akušerskog nasilja.Dodala je da je svesna da žene koje su iz različitih razloga imale traumatična iskustva u porodilištima i bile izložene fizičkom ili verbalnom nasilju, najčešće odustaju od ponovnog rađanja dece, te da je to ozbiljan problem na čijem je rešavanju maksimalno posvećena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.