Boško Obradović: Izbori 21. juna će biti leglo zaraze

Ostavite komentar


  1. Niko nece ugroziti zdravlje gradjan, ako se bude smatralo da su uslovi za odrzavanje izbora kriticni po sirenje zaraze, sasvim sigurno ce i predsednik sa kriznim stabom doneti odluku o njihovom pomeranju.

  2. Mislim da je i on sam svestan da džaba turpija jezik, jer ne može izazvati nemire, samo što je odlučio da ostane dosledan sebi.

  3. Gospidine Obradovicu! Bolje vam je da se fokusirate na buducnost i na bolje ponasanje,tako je jedino moguce dobiti poverenje ljudi. Izbori ce biti i nece se ljudi zaraziti na biralistu…nemoj da pokusavate sirenje lazi i sejanju panike. Svaki birac sa spiska uz mere propisane moze bez straha da glasa! Zivela Srbija….sve je legalno,pravno i legitimno!

  4. Struka će reći svoje i predsednik će je sigurno poslušati ako bude bilo potrebe za bilo kakve mere, a Boško samo priča u prazno! Struka se slušala sve vreme epidemije!

  5. Nece sigurno Vucic dozvoliti da gradjani budu na bilo koji nacin budu ugrozeni. A cini mi se da se gos. Bosko malo boji rezultata pa plasi gradjane kako ce biti zaraze.

  6. Država sluša struku, kako oni kažu tako će i biti! Pa nije predsednik otkazao predizborne skupove zato što mu je došlo, već što sluša struku i misli na građane!

  7. Bilo je ocekivano da ce nakon ukidanja vanrednog stanja da se poveca broj obolelih, ali nije neki veliki skok i to su uglavnom povezani laksi slucajevi, tako da ne vidim razlog za paniku.

  8. Po Bošku Obradoviću ispada, da će na izbore izaći samo bolesnici? Budi bog s nama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.