Boško Obradović: Izlazimo na izbore jer nam je dosta zamajavanja

Ostavite komentar


  1. Boško, izađi molim te na izbore dosta mi je ovih, oću-neću. Sad im ne valja ni Fajonka i ovi ostali iz te Jevrope, a oni ih zvali da dođu. Izađi,i imaš moj glas sigurno. Eto.

  2. Bravo Trojanac,na kakve izbore izlazis ,pod ovakvim uslovima šta očekuješ ?! Idemo seselji draskovici obavite sta sluźba zahteva i spremite se za gradjanski rat kad vas šoro opet prevesla,samo dajte lopovima legitimitet i sedite i čekajte da se uruši sam od sebe…Zakazati protest za ispunjavanje minimalnih uslova za izlazak na izbore i blokirati celu Srbiju do ispunjenja istih,ko ne pristane on je sa a.v,i onda napraviti tri kolone(da biste maloumnici mogli da ne budete zajedno a ipak protiv a.v)Ne napadati nikoga sem vlasti i svako ko ne pristane je a.v saradnik.A pošto si naseo na a.v vino istrpi kritike i ne leti mnogo,već shvati da nisu nama potrebne nove sns na vlasti,veċ potrebna promena izbornog sistema.Ako bi izašli svi na jednoj listi zgazili bi bratiju i onda organizovali nove slobodne izbore i rešili,videli koliko ko ima podrške a ne da vas šoro voza ko indijance.Ovo više nije život a kad krene anarhija opstaće onaj sa najviše sredstava a vi golje se i dalje igrajte.Devedesete će biti zlatno doba u odnosu na ovo što nas očekuje ako se svi ne damo u pamet.

  3. Glasao bih za vas jer ste stranka iz srca Srbije, ali se bojim da ste isti kao I Toma Nikolic iz srca Srbijekoji je Srbiju prepustio onima koje nisu hteli ni Hrvati ni drugi iz bivse SFRJ, koji Srbiju vole do poslednje pare I mesta u drzavnim firmama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.