Boško Obradović: Protest Srbija protiv nasilja posvetiti nasilju nad Srbima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Ne mesaj se covece, e bas ce tebe da slusaju.Mi setamo vec sedam subota i tako ce i ostati „Srbija protiv nasilja“ a ne da ti dajes drugi naziv!!!

  2. Divan predlog ,Boško,odmah pokreni aktivnosti opštinskih i mesnih odbora,koalicionih partija,istomišljenika,narodnih pokreta,…..pa krenite proteste sredom,nedeljom,petkom,subotom….samo brže, počinjite po celoj Srbiji.Što više protesta,pre će ova vlast biti srušena,a to ti je cilj.Jer ova vlast, neizlaskom na izbore na Kosovu .omogućila je izbor Albanaca za predsednike opština,odbornika Albanaca za donošenje odluka,nagovorila policajce da daju otkaze na svojim radnim mestima ( 600 ),sudija da napuste sudove,tužilaca tužilaštva,….. sklonila barikade i obustavila tadašnje proteste i izazvala nove sukobe, nasilje i ugrožavanje opstanka srpskog naroda na severu Kosova.Vlast je pokretač nasilja i na Kosovu i u Srbiji.

  3. И КиМ али и ЕПС који је последња сребрнина (Телеком је већ уништен) а тамо се догађа рашомонијада, од претварање у акционарско друштво у коме је је један акционар у лику једне жене која нема никакве везе за енергетиком, преко именовања норвежана за чланове НО иако немају никаквог знања о термоелектранама, до бахатог смењивања ВД Директора који је једини у последњих десетак година доказао да зна свој посао, док не буде касно, у противном ћемо имати цену струје коју већина грађана неће моћи да плаћа.

  4. Jel se to neko setio da spomene Srbe sa Kosmeta. Ko da vas briga za Srbe i torturu koju doživljavaju, vama je bitna prelazna vlada. Ni jedna reč ni na jednom protestu o njima. Sramota.

  5. A sto narod u srbiji dozivljava torturu od vlasti kroz poreze takse namete pdv kazne akcize izvrsitelje malih minimalaca penzija previsokih cena racuna vi iz opozicije nikada nista niste rekli da narod od minimalca nemoze ziveti vec se samo borite da dodjete na vlast zbog privilegija

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.