Boško Obradović: Čuo sam da SNS sprema kriminalnu grupu za dolazak u Čačak 2. juna 1foto Miloš Tešić/ATAImages

Boško Obradović iz Dveri tvrdi da je čuo da će SNS dovesti grupu ljudi iz kriminogene sredine 2. juna u Čačku i podseća na događaj sa izbora 2018.

„Čujem da SNS dovodi razne kriminalce u nedelju u Čačak kako bi izazvali incidente ako izgube na lokalnim izborima. Mi Čačani smo gostoprimljivi, tako smo dočekali i Dijanu Hrkalović kada je 2018. došla u Policijsku stanicu u Guči za vreme lokalnih izbora u Lučanima. Dobro došli!“, napisao je Obradović na društvenoj mreži Iks.

Podsetimo, reč je o događaju koji se odigrao 16. decembra kada su u četiri opštine održani vanredni lokalni izbori – Lučanima, Kladovu, Doljevcu i Kuli.

Dveri su tada bile u grupaciji u Savez za Srbiju zajedno sa Narodnom strankom. Grupa opozicionara ušla je u Policijsku stanicu u Lučanima protestujući zbog privođenja jednog člana NS, privedenog zbog sumnje da je napao novinara na biračkom mestu, ali ih je tamo dočekala tadašnja državna sekretarka Dijana Hrkalović. Ovaj događaj izazvao je veliku pažnju javnosti, a tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović je izjavljivao da je spreman da ponudi i ostavku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari