Boško Obradović: Stranački paraziti nas pljačkaju

Centrifuga: Lider Pokreta Dveri i poslanik Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. Možda vaši stranački paraziti pljačkaju. Vi ste opozicija i jasno je da ste nezadovoljni, ali ova vlast radi izuzetno dobro, uspela je da napravi pomak u svim granama a vi kritikujete. Šta bi ste vi radili da ste na vlasti? Sigurno ne bi ste radili ovako kao sadašnja vlast.

  2. U pravu je Obradović. Pljačkaju nas nesposobni stranački funkcioneri, strane kompanije i domaći tajkuni, rođaci i kumovi ovih sa vlasti. Stranke se cepaju i pojedinci osnivaju nove stranke, samo zarad vlasti i ličnog bogaćenja. U suštini je to partokratija i svi u stranci moraju da misle i glasasaju kako vođa stranke kaže, nema ovde ni D od demokratije, ni S od struke, ni P od poštenja….

  3. Nasa deca nece da gube vreme da cekaju da se nesto promeni u Srbiji i treba im pomoci da odu. Nama su ukrali 25 godina zivota. Ceo krug se zatvorio sa Vucicem i SPSom tj svi su se izredjali u vlasti i pokazali nam da su sve goli lopovi i da im je samo svoj dzep vazan. Na sledecim izborima pobedice onaj koji bude obecao razracunavanje sa svim pljackasima i burazerima koji su ojadili Srbiju i njihovim porodicama. Prvo sve konsfikovati pa uz dokaze o nasledstvu i mesecnim primanjima vracati tajkunima i blizoj i siroj familiji. Sve sto pretekne je oteto od gradjana Srbije i to ostaje drzavi. Svi smo bili isti do 90 a od te godine pocinje sprega funcija i biznisa tj korumpiranost.

  4. Ni on sam ne veruje u sebe već u Ruse i Putina.I tu se mi rastajemo.Niti je on po mom ukusu niti sam ja po njegovom.Zbogom!

  5. Ooop opozicija,a sta drugo nego ko svaba tralalala!!! Samo su oni dobri a niko drugi nije!

  6. Ovaj Obradović naučio tri rečenice sa kojima blati vlast i stalno ih ponavlja. Ni levo ni desno nego samo te tri rečenice.

  7. Čovek spominje tajkune i kako ne plaćaju porez a to sve njegovi prijatelji, ne daj bože da ti dođeš na vlast.

  8. "Bravo junačino". Parole tipa "Pljačkaju nas nesposobni stranački funkcioneri, strane kompanije i domaći tajkuni, rođaci i kumovi svih vlasti", "Dosta je bilo lopovluka", uvrede, obećanja, da će lopovi biti kažnjenii i što primitivnije lupaj po konkurentima, to je način u Srbiji da se dočepaš vlasti. "Buđenje" naroda, tj. borba za što veće glasačko telo nosioca takvih kampanja, do sada su viđene na svim izbornim utakmicama. Rezultati tih izbora su poznati ljudima koji i dalje pamte a kojih je u Srbiji sve manje i manje.

  9. Ko je vise pljackao narod od DOSa Obradovicu? Narod u Srbiji sa Vucicem premijerom i te kako ima smisao zivota.

  10. Politički diletant, priča priče kao na vašaru, neka kaže neko ime, nekog lopova neka pokaže.

  11. Verovatno bi Bosko sve promenio na bolje preko noci. Sve njegove price su bajke za malu decu.

  12. Док ми обични грађани удовољавамо победницима на изборима и док се не побунимао због неиспуњених обећања, биће нам овако. Хеј! Избори, избори само да нас забављају. Па колико само коштају страначки чувари кутија, а то је најмања ставка. Па оволики број посланика у Парламенту. Лакрдијаши и кловнови. Њима је лепо, а теби њему, мени, нама обичним увек исто. Све више верујем у неку нову револуцију која опет неће донети добро…

  13. Uvek je u Srbiji bilo jako unosno biti i opozicija, pitajte one večite gubitnike izbora iz 90-ih. Posle svakog izbornog poraza izlazili su sve bogatiji, bolje obučeni i u boljim automobilima. Ništa se nije promenilo do danas. Vlast i opozicija su jedno te isto, i za sve njih ima love koliko god treba. Zajedno pljačkaju ovaj poludeli narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.