Boško Obradović: Vučić vojnim vežbama otvoreno staje uz NATO

Ostavite komentar


  1. Naravno da treba da budemo uz NATO i otkacimo vise tu Rusiju i jos uvedemo sankcije!!!!Ajde ti rusofilu bolje cuti ako ti ne odgovara idi u Rusiju i povedi sve rusofile i ruse koji su nas ovde „okupirali“

  2. Kakve sve gluposti mogu da se čuju. Srbija je neutralna zemlja i Vučić je dosledan u tome.

  3. I od Vučića ima gorih. Ovaj protestuje protiv nasilja, a podržava nasilje Rusije u Ukrajini i hoće da im i mi u tome pomažemo. Ova mala zemlja je okružene zemljama koje su članice NATO, taj NATO je jedina garancija bezbednosti Srba u južnom delu Kosova, na koje su svi zaboravili pošto Vučić mrzi sve koji ne zavise direktno od njega (na severu im niko ne može pomoći pošto Srbe vode kriminalci). Dakle, sa NATO mora da sarađuje svaki patriota koji želi dobro svojim sunarodnicima. Ovih patriota što žrtvujući Srbe grade svoj biznis i karijeru imali smo onoliko devedesetih i izgubili sve ratove. Treba li neke i po dva puta da izgubimo da bismo se opametili?

  4. A Bosko se razume u vojne vezbe i u NATO kao marica u kantar! Bolje da cuti i pokrije se usima,ili nek ide da se bavi svojim motornim testerama!

  5. Obradovic svojim izjavama otvoreno podrzava agresora Rusiju, kao i svi koji su podrzavali Nemacku 1941.

  6. @Zora
    И ви и ја знамо да се Русија данас и Немачка 1945 не могу поредити из много разлога, баш много.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.