Boško Obradović: Vučiću, ne možeš ućutkati sve Jelisavete Vasilić u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nije ona bas toliko postavljala pitanja o korupciji koliko je iznosila nesto sto je i sama rekla da su joj drugi samo pricali, a ne ono sto je potvrdjeno.

  2. Da li je Jelisaveta prilozila konkretne dokaze o tome sto je tvrdila pa da tuzilastvo reaguje? Onda je sve rekla-kazala.

    1. U tome i jeste stvar, ne plasira se afera da bi se otkrila istina, već da bi se non stop nešto pričalo, i da bi se ostvarivali dnevno politički poeni opozicije.

  3. Bio bi red da Bosko Obradovic posle ovih silnih optuzbi iznese bar neki dokaz. Inace tako moze da naglaba kao Marinika Tepic i Miki Aleksic do sledecih izbora. Ko vama da veruje kada ni vi sami ne verujete u to sto pricate.

  4. Ne znam samo da neko može poverovati u rekla kazala, a to je i Jelisaveta rekla da je ćula od drugoga.

    1. Botovi, jeste li to pojacali rad? Ima vas koliko hoces. Kakvi li su vama obrazi, dal je djon ili neki drugi materijal? Pa lazovcine na svim televizijama pljuju ljude osam godina svakog dana. Gomila analiticara, gostiju, raznoraznih emisija za blacenje neistomisljenika. A gde su njima dokazi? Oni kao ne mogu da uhapse, nemaju aparat? E bedne li ste vi ljudske duse. Nema tih reci da se opise to vase uskakanje da branite lazove, kriminalce i mafijase. Trebaju vam dokazi? A nisu dokaz visinea plata, penzija, odlazak mladih? Sram vas bilo!

  5. Boško opet izmišlja laži, nije Jelisaveta Vasilić baš toliko postavljala pitanja o korupciji koliko je iznosila nešto što je i sama rekla da su joj drugi samo pričali, a ne ono đto je potvrdjeno. A Obradović je jedva dočekao da ponovo laže.

  6. Be razumem o kakvom ućutkivanju ovaj priča. Srbija je demokratska zemlja u kojoj svako može da iznese svoj stav.

  7. A sta je sa dokazima? Sve je ovo rekla kazala. Jos kad vidim da Obradovica glasnogovornika, sve mi je jasno. Poznat je kao osoba koja plasira i podrzava lazi.

  8. Ispucali Tepicku pa sada salju ovu dovorsku ludu. Ko li vam sastavlja scenario za ovaj niskobudzetni film

  9. Istina svakog ućutka, pa i Jelisavetu. Niko nije protiv kritike, ali ovo je neka epidemija a protiv nje smo onda svi, sve što je stihija, ne valja.

  10. Bosko, zar nam nije potrebno smirivanje tenzija, zar nije potrebno da budemo slozni, zar nije potrebno da svako na svoj nacin pokusa lobirati u interesu Srbije i srpskog naroda, zar nisi uocio cinjenicu da su se razne crne cavke nadvile nad Srbijom????

  11. Da li je na sudu dokazano išta što je do sada Obradović rekao? Nije! Za pametne dovoljno.

  12. Ej, botovi. Rekla-kazala!?! Pa žena je iznela pregršt dokaza i činjenica: sporne tj „ničije“ i „svačije“ površine plodnog zemljišta u hektarima. Slala je dopis Zaštitniku građana da joj Republički Geodetzski Zavodo dostavi podatke koji su joj potrebni. Zaštitnik to ni uradi, izda rešenje, a gle čuda RGZ neće da postupi po rešenju i dostavi tražene podatke Vladinjoj Agenciji koju predstavlja Jelisaveta. Ako je sve samo „rekla-kazala“ što ne daju tražene podatke i ućutkaju G-đu Vasilić? A predsednica Vlade vrh: traži ostavku G-đe Vasilić umesto da nazove RGZ i naredi im da te podatke dostave ODMAH. Kad tako bude urađeno znaću da imamo državu a sve dok ne bude misliću da je reč o korupciji i to onoj najgoroj – sistemskoj SNS korupciji koju smo imali prilike da vidimo na mnogo primera zadnjih godina.

  13. Ma pustite to nego Bosko nesto nema hrabrosti od kada nema imuniteta ili mi se cini?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.