Boško Obradović: Zlu se treba suprotstaviti silom

Predsednik pokreta Dveri za Danas o svojim nedavnim nasilnim postupcima, učešću na beogradskim izborima i mogućim koalicijama

Ostavite komentar


  1. Ne znam od kada je nasilje porodična vrednost, gospodine Obradoviću?!!!! Možda u tvom viđenju budućnosti Srbije?!

  2. O kakvoj vulgarnosti pise novinarka? Najozbiljnije, sta je vulgarno u nastupu Dveri?
    Biti dosledan u svojim stavovima kada te osidjuju, kada je vecina protiv tebe i kada to nije bas popularno se zove integritet. Ovaj covek to ima.
    A sto se tice ostalih besmislica koje je iznela novinarka a u vezi sa zlocinima ili nasiljem… pa polako.. dolazi vreme kada ce se svi mkoji su klevetali Dveri stideti svojih reci.

  3. Snežana Čongradin i Danas se pitaju zbog čega mediji daju prostora Dverima imajući u vidu da oni propagiraju politiku netrpeljivosti prema seksualniim, verskim i nacionalnim manjinama, ali onda mu takođe daju prostor i objalvjuju sa njim intervju na naslovonoj strani.

  4. Za "drugacije misljenje" i "raspravu" se zalazu likovi koji su silom prekidali tribine Pescanika… Kad god naletim na bilo sta u vezi Vucica, Dveri, Seselja…podsetim se zasto mrzim nasilnike i zasto ste opasni. Zato sto u meni budite najnize porive, ukljucujuci nasilje za koje se sami zalazete, pretvarajuci me u ono sto nisam. Dovoljno je samo da vas vidim pa da pocnem da razmisljam isto, toliko ste infektivni. Vi i vasa daleko lukavija i sposobnija varijanta – Vucic – su najveca i poslednja rana ““naseg roda". Nakon pameti i pravde srpskih nacionalista nema kajanja.

  5. Odlican intervju.I obrni, okreni, Danas ipak trenutno najbolji izvor informisanja

  6. Dobra pitanja, direktna. Podržavam Boška Obradovića i pokret Dveri, mislim da je ovim intevjuom razjasnio mnoge stvari povodom kojih ga napadaju. Želim Bošku Obradoviću i svim čitaocima srećan Božić – Mir božiji, Hristos se rodi!

  7. Sa Takvim stavom i ponasanjem nece nigde Proci u Svetu
    Zamislite Trapm Obradovic Diskutuju na nekoj Sednici
    I Obradovic gadja Trampa Misom u glavu

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.