Boško Obradović Konu: Nećete pobeći od odgovornosti

Ostavite komentar


  1. Ovaj strucnjak se razume i u medicinu do juce pricao da je vucic izmislio koronu pa jurisao na skupstinu sad da tuzi lekare sto pomagali vlastima strasno pametan covek nema sta

  2. Bosko reci nam nesto o nuklearnoj fizici i kardiovaskularnoj hirurgiji

  3. Nevidjene i zlonamerne izmisljotine.Tada je Svetska zdravstvena organizacija objavila mogucnost pandemije i preporucila svim zemljama nabavku vakcina. Svi odgovorni su to i uradili. U medjuvremenu je nakon oko 40000 umrlih pandemija srecom prestala, a visak vakcina u svetu je unisten. To se desava sa svim neupotrebljenim vakcinama u svetu svake godine. Vrlo je ruzno kriviti ljude zaduzene za nase zdravlje sto su postupili odgovorno u cilju zastite gradjana.

    1. Blago Srbiji kad ima ovoiko strucnjaka koji se najvise razumeju u ono sto se najmanje razuneju

  4. Evo najboljeg primera zasto opozicija mora da ide u vise kolona. Neki glasaci opozicije su toliko alegricni na sve srpsko da iskazuju neverovatnu netrpeljivost prema coveku i stranci koji nikada nisu bili na vlasti samo zato sto su Dveri za njih srpski nacionalisti. Toliko je ta netrpeljivost velika i snazna da ce pre da stanu na stranu Predraga Kona nego Boska Obradovica iako svi znaju da je Obradovic u pravu za svaku rec koju je izgovorio o Predragu Konu i njegovom delovanju. Najvaznije je smeniti ovu naprednjacku vlast a onda ne bi smelo da bude sporno da svi koji su krsili zakon moraju da odgovaraju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.