Bošku Obradoviću ponovo zabranjen ulaz na Kosovo i Metohiju

Ostavite komentar


  1. Za informaciju i Marku Djuricu je zabranjen ulazak na KiM. Nisam toliko maliciozan da tvrdim da je zabrana Duricu posledica dogovora Saveza za Promenu i Hasima Tacija.

    1. Misliš da je to dogovor Haradinaja i Djilas-bega?Pa,vrlo lako je moguće,jer Haradinaju odgovara SzS,a Djilas-begu da se otarasi Boška.

  2. Pa ako ne moze Marko Djuric da udje na KIM, zasto se onda Obradovic cudi sto je njemu zabranjen pristup.

  3. kako mu je zabranjeno kada po patološkom lažovu on dobija novac od albanaca ?

  4. Pa Čekaj čekaj ….. kako sada niko od ovih proslavljenih Srbendi ne moze slobodno da putuje po svojoj državi?

    …….. aha a Kosovo je već svoja država koja kontroliše svoje granice, uvodi svoju carinu, e pa to je drugo.

  5. Okrenuo si ledja svom narodu, sad zelis i da manipulises njima, ne moze nisu oni tvoje lutkice, pa da mozes da im okreces vratove kako hoces, sad vidis da imaju mozak!

    1. Kako je,jadna ne bila,’okrenuo leđa svom narodu’,kad se Obradović – što taj narod odlično zna – zalaže za Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije,za razliku od NEKIH drugih,koji jedva čekaju da se na srpskoj zemlji raširi još jedna Šiprarska država!

  6. Kad je več Kosovo Srbija i po vašem ustavu,i rezulucijz SB 1244,što nisi ušao u teritorije Kosova.Kako to da u svoju Državu ne moreš ulaziti,priče za malu decu.Bilo bi dobro Vi Srbi(ne svi jer jedni priznaju realnost),da se probudite iz duboke snove,i manite te vaše mitove ,jer nikad nešto dobro ,Vam nisi donjele

    1. U pravu si,ali mi čekamo vize u dovoljnom broju od 125 milimetara,nove pasoše na kojima će pisati PANCIR S 2-BUK M2,pa ćemo onda doleteti avionom,do duše ne putničkim,nego nekim što bacaju bomb-one.Samo vi prvi napravite neki pogrešan korak,i eto nas kod vas.

      1. Ljubiša,
        Mnogo si hrabar sjedeći kući.Vi Srpski „junaci“ ste dobili po zadnjici od Hrvatske do Kosova.Gdje ste se naišli na naoružane potučeni ste do nogu,bježali ste glavom bez obzira,a onda ste te poraze pretvarali u proterivanje.Svi to znaju kao i vi ali ne možete bez laži jer je ona vaš osnovni stub društva.
        Istini za volju neizmjerno „junaštvo“ ste pokazali pljačkajući i ubijajući žene,djecu i starce.Zato ste postali u eri napretka i elektronike genocidna -fašističks rulja sa genetskom manom.
        Zato se dobro zamisli kada nekom prijetiš jer koliko ste zla nanijeli ljudima da svi jedva čekaju da vam vrate sa kamatom.
        I na kraju na spomen vaše vojske ta riječ asocira na nešto više nego komično.Odnijeli bi gaće na štapu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.