Bošnjak: Ugljanin zamenjuje teze

Ostavite komentar


  1. Ovde nema govora o pilitickoj promociji, vec o skrivenim namerama, jer je poznato da je svako potkupljiv, a ovoga su izgleda kupili.

  2. Osmišljena hajka od zapada,a izvođač radova Sulja Ugljevlji koji preko ove retorike pokušava da pridobije poturčenjake za njegov projekat vođe.

  3. Bosnjak se dokazao kao gradonacelnik Zrenjanina i sigurno da njegova rec vredi mnogo vise nego izjave Ugljanina!

  4. EReeeee moj „Darko“……botu jedan !!! Kad’ kazes da se „Bosnjak dokazao kao gradonacelnik Zrenjanina…..blablabla“,moram da ti odgovorim !!! Suvise si mlad i zelen da bi davao bilo kakve „ocene“ !!!Ima nas dosta koji smo „preturili mnogo gradonacelnika preko glave“ a „ucinak“ vidimo !! Zrenjanin je „mrtav“ grad,kao i Srbija !!! Naravno da za to nije „zasluzan“ samo „tvoj“ Bosnjak,al’ njegov „doprinos“ je i te kako merljiv…..al’ u negativnom !! Da ti ne objasnjavam,prosetaj gradom,pricaj s ljudima,sve ce ti se kas’ti !!!

  5. Ugljanin je živi dokaz da sa djavolom ne treba „tikve saditi“. „Ala“, koja stoji iza gospodina Ugljanina, kao i iza većine „političara“ sa Kosova i Metohije ne kupujese odnosno, ne prodaje se, za fotelju. Da se razumemo, ta „ala“ će rado sesti u ponudjenu fotelju ali, samo da bi zauzela bolju poziciju kako bi što efikasnije, i o trošku naroda, došla glave Srbiji. Jadni srpski političari koji više liče na obične politikante, polaze od sebe. Oni bi za fotelju prodali i rodjenu majku, a ne ideju ili državu.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.