Božo Prelević o pismu Saveta SSS: Protivnik nam je Vučić, a ne Đilas

Ostavite komentar


  1. Lepo vas je Laza Ristovski okarakterisao. Mnogo reči, a kad treba da se dela, e tu je onda problem. Sujetni ste više od političara.
    Pročitajte Rajsa…
    A i krticu imate….

  2. Nekada ranije, bio sam u prilici da lično čujem Djilasovo mišljenje o Preleviću. Tek bi to „pismo“ bilo poučno za SSS.

  3. Tacno najveci i najogavniji neprijatelj je onaj haoticni,zli i frustirani
    Vucic.Sto ne negira istovremeno i upitnost Djilasovog karaktera i posledice njegovih nekorektnih poteza..Kakav ,,halapljivac“.Nezasiti autokrata.
    Nego dobro je, tu je izmedju ostalog Olja Beckovic da ga brani u svojoj emisiji, onako bas jako i cesto puta prilicno providno.
    Ne sme covek pomenuti ovim oktobarskim bacacima magle poput Djilasa, Tadica, Jeremica, Sutanovca i jos mnogo njih, kako su nam ,,ukrali “ onaj obecavajuci oktobar.I to zbog sujeta, novca, nedoraslosti.
    Tacno tako Prelevicu , kazali ste istinu.
    Volela bih da saradjujete sa koalicijom ,,Moramo“, normalno ako procenite da ce tu biti ispostovano ono sta zastupate i iza cega stojite.

  4. Naprotiv, da bi smenili Vucica moramo prvo da smenimo opoziciju. Svi trenutni potezi opozicije idu na ruku Vucicu. Kao da postiji neki dogovor.

  5. Bravo Božo, upravo slično napisah na tw.
    Ne mogu da shvatim da jedna respektabilna organizacija kao SSS može bez namere tako plitko razmišlja. Jedino ako postoji namera, a to je onda odvratno!
    Savet: Aktuelni režim je neprijatelj i meta, niko drugi.
    Do izbora, niko drugi.
    Aman!

  6. Ovo je sramota. Sve umni ljudi, a ne znaju da procene situaciju i sada donose takvu odluku. Sta da mislimo mi obicni gradjani? Znamo da je Djilas prekog karaktera, da nema uvek takta, ali znamo da je radan. Kako da me neko od vas ubedi da nije sujeta u pitanju, nego visi cilj. Prizovite se pameti, svi vas posmatramo sa strepnjom

  7. Razočaranje u ljude koji su mnogo pričali i savetovali! Podstičete apstinenciju! Vrlo mudro, nema šta! Sklonite se sa TV ekrana! I molba za novu S i N1: Ne zovite komentatore u goste. Dosta nam je priče, dela!

  8. Gospodin Prelevic sa tacke njegovog gledista je u pravu, onda ne bi bio opozicija pa nece valjda da kaze da Djilas protivnik. Medjutim postoji i druga strana koja kaze da im Vucic nije protivnik treba svacije misljenje postovati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.