Božo Prelević: Vučić je doveden na vlast da bi napravio sporazum o Kosovu, zato ga Zapad podržava

Ostavite komentar


  1. Zašto se pitamo ko treba da bude kanditat koji stoji ispred opozicije na protestima? Ovaj čovek od tragedija u Ribnikaru i selima oko Mladenovca govori razumno, tačno i politički odgovorno. Njega treba da čujemo kao govornika, a opozicija treba da njega delegira kao svog jedinstvenog predstavnika. Nisu ga poslušali 2021 sada je krajnje vreme.

  2. Prodaju se prirodni resursi za rento od tri odstoi stranim velikim silama, da bi se zadrzala stolica vlasti. To je sustina! Prodali su drzavni aerodrom Francuzima koji je jedna od najprofitabilnijih u Srbiji za male pare! Opet da bi se dodvorio Francuzima. prodaje rudnike zlata, cinka, bakra Kinezima da bi se dodvorio bratu Siju i da i od njega dobije podrsku. Prodali su i druge resurse, daju subvencije 30 puta vece stranim firmama nego domacim, opet da bi dobio medjunarodnu podrsku. Sto se tice Kosova, taktika mu je bile da polako mic po mic preda sve da se ne primeti u narodu. A sve vreme je pricao NE DAM GAZIVODE, NE DAM KOSOVO, NE DAM ovo NE DAM ONO… A ono sto se desilo je da je nagovorio nase da izadju iz Kosovskih institucija pa su ostali da ih sipci tamane i vrse nasilje a da oni nemaju niti jednog predstavnika u policiji. To je njegovog mozga delo!

  3. Коментар адвоката прелевића,изузетан материјал за целу Србију,поучан чињенице и сви наводи тачни,зато спречимо једноумље власти,

  4. Koga Boza zamajava. Vucica doveo Zapada, Ako onda hoce da srusi Vucica? Stvarno smesno of strange jednog advokat.

  5. Мој имењак износи само претпоставке јер као адвокат ништа не може доказати.

  6. Obrnuto, dok si ti bio na vlasti taj dogovor je sključen i priznato je Kosovo, a vi ste aminovali!!!!.

  7. Kosovo nikad više neće biti Srbija. To je jasno svakom racionalnom građaninu.

Ostavite komentar


Politika

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP 10

Zukorlić: Tandir iznosi neistine o meni i SPP

Saopštenjem na saopštenje najkraća je definicija sve zaoštrenijih odnosa između nekadašnjih partijskih istomišljenika, Usamea Zukorlića, predsednika Stranke pravde i pomirenja (SPP) i ministra za pomirenje, regionalnu saradnju i društvenu stabilnost, i Samira Tandira, predsednika Bošnjačko-srpskog saveza (BOSS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.