Božović: Brže iseljavanje Srba sa Kosova

Ostavite komentar


  1. Zar nije crtanje mete imenovanje gradonačelnika Milana Rakića (proglasio je dan žalosti u K. Mitrovici na dan sahrane O. I.) i pobedničke Srpske Liste. Ne znam onda ko je omogućio da se Oliver sahrani u Beogradu a ja ne mogu ni kosti moje pokojne majke da prebacim iz Peći u Beograd. Da, biće iseljavanja jer se sva porodica pokojnog Olivera već preselila u Beograd i on sahranjen na elitnom groblju u alei velikana. Protokol majstori su zamislili da se od crkve Sv. Marka gde bi se čitao opelo kolona proteže sve do Ruzveltove. Nažalost, plato ispred crkve nije na vreme završen, pa su se zvani i nezvani (kod Crnogoraca se za svaki slučaj, da se ne desi ovo npr. sa Rakićem šilju pozivnice u sve zlatotisku na crnom hameru da se dođe na poslednji ispraćaj pokojnika) tiskali u gurnuli u kojoj i da su bili i Haradinaj i Tači ne bi se videli. Kakav signal je porodica Olivera Ivanovića poslala iselivši se sa KiM tek ćemo da vidimo.

  2. Sramni nastup Ksenije Božović na televiziji N1?! Ova žena je samo vrhunski dokaz da je mržnja medju Srbima toliko velika i opaka da im nisu uopšte potrebni neprijatelji. Ti neprijatelji, mogu samo jednog po jednog da "skidaju" i da se povuku, jer će "krivce" pronaći sami Srbi. Na isti način kao što su pronadjeni krivci za hiljade ubijenih i nestalih Srba na KiM?! Posle ovakve hajke i pokušaja da se krivica za ovaj gnusni zločin, unapred i bez ikakvih argumenata, svali na aktuelnu vladajuću koaliciju, posebno A.Vučića, od strane većine opozicionih političara, čak i da se otkriju pravi počinioci i nalogodavci ništa neće značiti. Može i pokojni Oliver da se digne iz groba i kaže ko ga je ubio, političari će to okrenuti, izvrnuti i upotrebiti u korist svojih prljavih i morbidnih političkih ciljeva. Teorija koju je iznela ova gospodja, toliko je "logična", isto kao kada bih ja, sada, ustvrdio da je ona organizovala ubistvo Olivera Ivanovića ne bi li stranka kojoj pripada, izbila u špicu interesovanja javnosti, i sredstvima javnog informisanja, u cilju dobijanja glasova ili, kako opozicija reče, "Ima nas više"?! Morbidno do kraja, zar ne? Malo je reći da su ovakvi nastupi velika sramota, prvo za ovaj narod, jer je očito da "lideri" i "krem" ovoga društva, koji teško zaudaraju, nema savest i da ona sigurno neće peći. Strašno?! Kao da više nikome nije važan Oliver Ivanović već kako će se njegova nesreća iskoristiti za neke prizemne ciljeve. .

  3. Verujem g.Božović sve što kaže, kao što sam verovala i Oliveru. Ono što je najstrašnije, to mi govori kako je u celoj Srbiji, samo što se u S.Mitrovici to lakše vidi. Tako je to kad biramo AV i drugove mu.

  4. Да ли су икада за време 4год.рата Кос,Срби послали икакву помоћ у Босну Р.С. или крајину у Хрв.бар чашу воде.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.