Božović: Delegacija ministra odbrane došla u civilnim odelima, nisu se presvlačili

Ostavite komentar


  1. Ministar odbrane nema nikakvo pravo da nosi vojnu uniformu jer nije vojno lice nego naprotiv treba da je iznad njih i kontrolise ih u ime Vlade! Nisam jos video u civilizovanoj Evropi ministra odbrane u uniformi!

  2. Setio se ministar Julin da baš ove godine ode do groba pokojnog Bulatovića.Već 8 godina ministruje i ne pade mu napamet pok Bulatović ni u snu.Sada kad treba talasati pred izbore reši da mu oda počast.

    1. Možeš ti tom “Julinu“ samo da po..pljuneš pod prozor,ali on bar ne topi tenkove,ne uništava lake PVO sisteme,tipa,“igla“…i ostalo,nego nabavlja.Dosta je samo da je kupljen PANCIR i ništa više,to je mnogo više nego što su tvoji nabavili za 12 godina.Samo su uništavali po naredjenju nekog NATDO kaplara i stajali mirno od vojnika do N.G.Š. Ponoša i raznih ministara.

    2. Prvo nije ministar 7 godina, drugo ove godine je 20 godina od ubistva ministra Bulatovica, pa eto setio se. Mrznja je zlo

    1. Ha, pa ti Ljubo idi tamo gde pisu. Ko te tera da citas ove „zabranjene“? Idi tamo gde je zastupljena sloboda misljenja. Sta ima tu da se pise? Koga to zanima? Eventualno tabloide neke… I realno, Sergej je nebitan lik, je li tako? Ovde se ipak pise o ozbiljnim „njuskama“ kao sto je ministar odbrane koji prozivljava drugi pubertet kada vec za prvi nije imao „herca“ nego je bezao od te iste uniforme. Nezavisno od tebe i kao dodatak ovom komentaru, odavno sam zapazio tu tendenciju da ljudi koji nisu sluzili, ili su bezali iz vojske imaju jake afinitete prema vojsci, oruzju, geopolitickoj situaciji u svetu (tipa ko ima vece tenkove, ko ima brze avione, koliko podmornica). Ali stvarno, ne salim se, takvi su svi koje ja poznajem a koji su svojevremeno od sluzenja vojnog roka bezali kao djavo od krsta. Ne znam kakva je to problematika, ali tako je….

      1. Pa ne znam za tebe i druge ali evo ja imam,kako kažeš,jak afinitet prema svemu pobrojano a rezervni sam major i tri puta sam učestvovao u ratu!Kako to objašnjavaš?!

      2. Puno je takvih, podsecaju na one koji se sa 45 ohrabre pa postanu zavodnici klinki i tetkica.
        Inače, stvarno šizofreno: idu posle 20 g, marginalnom liku na groblje u inozemstvo za naše novce. Malo sport, malo dnevnice.

      3. “He“…Ljubiša je odslužio vojsku kako dolikuje.Sa 20 godina voziti tenk je velika obaveza,odgovornost i poverenje koje ti nikad nećeš dobiti od države,ma ko bio na vlasti…eto ja sam imao tu čast da vozim tenk koji ti možeš samo da sanjaš.

  3. To je istina a ne priče Vulina koji je svašta rekao i koji zapravo prosto stvara afere po nečijem nalogu. Zašto se to radi i zašto to Vučić prihvata i odobrava nije jasno.

  4. Nije ministrovo da nosi uniformu. Ajd, što Vulin voli da je oblači al ne treba nikako da je svlači jerbo može da ozebe. A ako kojim slučajem ozebe vojska će da …….

  5. Vulin i Vučić ponovo dobiše po zadnjici. Pre kad su hteli sa uniformama u Jasenovac, a sada kad su hteli sa uniformama da pozdrave pokojnog crnogorskog SRJ ministra Bulatovića. Pa n Bulatovića nije pozdravljala vojska i dok je bio ministra. Nije on bio „autoritet“ kao Vulin?! Ne samo da im se zadnjice crvene, nego im i uši bride.

  6. Baš me zanima da li su „oficiri Vojske Srbije Rajko Milovanoviće, Mihailo Zogović, Vesko Mimović i Vasilije Furundžić“ bili prošle godine na Ravnoj gori kada je Vulin poslao dva puna autobusa sva tri roda Vojske Srbije da stane mirno i oda počast Balkanskom koljaču Draži Mihailoviću?

  7. Pa neka NJ.E. to kaže beogradskim tabloidima, koji su to „ekskluzivno“ objavili, da nisu ni došli u uniformama i da se nisu presvlačili. Istovremeno, interesantno da su se Vulin i Amfilohije baš sada setili pok.Pavla Bulatovića.Sada će ako treba da idu i na grob Blaža Jovanovića i Veljka Vlahovića e da bi izrazili svoj revolt zbog „oduzimanja svetinja“. Paz da nije.

  8. Jadna nasa Srbija kada je predstavljaju Vulin /JUL/, Bozovic /SPO, SNS/ i drugi jurisnici na funkcije i privilegije.
    Zato nas niko i ne uzima za ozbiljno.

  9. Pa je li i prosle godine godine imao problema Vulin, kad je isao na posetu tom grobu? I pretprosle, i jos pre? Kako je tada proslo? Ili se sad tek setio iz nekih razloga da podje prvi put?

  10. Ovoga Božovića poslenjih decenija, viđao sam na svakavim mestima i događanjima dok se, evo, nije „pronašao“ na funkciji ambasadora u svojoj Crnoj Gori. Bez ironije, zaista, ali, ovo je smešno! I, tužno…

  11. Vulin je imao sigurno barem vojne dugacke gace, smb boje.E pa zato su morali da se presvlace na granici . A naravno da ce ambasador to da demantuje .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.