Božović: Građani plaćaju nesposobnost gradske vlasti

Ostavite komentar


  1. A koliko je vlast na čelu sa gradonačelnicima iz redova DS-a zadužila grad Beograd pa i danas vraćamo te dugove?

  2. Ti koji su grad zaduzili 1,18 milijardi eura su otisli pre cetiri godine, tako da je nakon toga Beograd poprima izgled velegrada uz sadasnju vlast. Balsa Bozovic verovatno vise zna o Maldivima nego o funkcionisanju rada grada Beograda.

  3. Ko o čemu…..DS o jarbolima i fontanama! Ajde se malo konsolidujte,pa se javite,ovako ste samo smešni!

  4. Može g.Božović da kaže šta želi ali izbori su merilo svih njegovih izjava, ko pobedi na izborima taj ima podršku Beogradjana.

  5. Znamo!!! zato cutimo i samo gledamo…!!! Imamo vec iskustva iz 2000. pa naovamo i trazimo emanaciju Novih kapacitete za promene…Ali koruptivna situacija je takva, da i prestolonaslednik Radovan III, ceka da prodju snage u Otadzbini…!!!

  6. Balša,a koliko je građane koštao most na Adi,koliko su ga koštali novi tramvaju,koji su morali da se prepravljaju,koliko su koštali novi autobusi, koji prokuvaju i usred zime i kod kojih grejanje radi i u toku leta,koliko košta vodovod u podavalskom području,koji i dan-danas ne radi kako treba,gde su ulice ostale unakažene,jer su dva nivoa asfalta-stari viši, i 1,5m nižeg novog asfalta??? Da ne pričam o procentima koje ste sebi trpali u džep,i o Đilasovoj firmi,koja je enormno zarađivala,kad je on postao gradonačelnik.Daklem, Božoviću,pametniji si kad ćutiš!

  7. Balša je ovaj put, potpuno, u pravu. Ova vlast je više unazadila i opljačkala Beograd nego sve prethodne u zadnjih 30 godina, zajedno. Ali botovi moraju da brane lopuže, pa treba odraditi uhlebljenja ili makar sendviče.

Ostavite komentar


Politika

Konjufca: Scenario za Banjsku je identičan ruskoj invaziji na Krim 9

Konjufca: Scenario za Banjsku je identičan ruskoj invaziji na Krim

Predsednik Skupštine Kosova Gljauk Konjufca rekao je danas da je scenario za incident u Banjskoj pre godinu dana, koji je on nazvao terorističkim, identičan ruskoj okupaciji Krima 2014. godine.Konjufca je dodao da Rusija nije odustala od ruskog sveta i da Srbija takođe nije odustala od srpskog sveta, dok je cilj napada u Banjskoj bio aneksija severa Kosova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.