Božović: Performansi Dveri pomažu Vučiću

Ostavite komentar


    1. Prave reci. Napokon. Protesti da,nasilje ne. Ovo sto je Obradovic uradio je u najmanju ruku bezobrazluk. Parlament je indtitucija drzave,a kakvi su nam poslanici to i njegov postupak govori.

  1. A kome pomazu Vucicevi svakodnevni perfomansi, dajte nam i to vase misljenje gosin Bozovicu.

  2. Prvo se ti Balša izvini svima nama što si svojevremeno sa Maldiva twitovao „u naše ime“ o tome kako mi teško živimo zbog ove vlasti, sve cirkajući skupocene koktele tamo, na preskupm odmoru. A, da objasni nam i oklen ti BRE pare za taj ekstremno skupi odmor ili ti ne živiš u Srbiji, sem kad deliš lekcije drugima u holu Skupštine, kad dođeš da podigneš svoje „sitne“ poslaničke prinadležnosti na skupštinskoj blagajni. E vidiš, tome se bliži kraj, hvala Bogu!

  3. Boško Obradović bi trebalo, isto kao i Marko Bastać, da budu isključeni iz pomenutog saveza, ukoliko savez ima nameru da bar pokuša da privuče i neopredeljene i da pokaže da se pomerio sa ovog, Tadićevog i Vučićevog sistema, ka normali.

  4. Božoviću, stišaj strasti, nemoj da razdireš, viši cilj je promena vlasti a ne tvoja sujeta.

    1. Balsa deli lekcije…a vlast pokida sve moralne i druge norme.Pitanje je ko ga finansira?Lazni opozicionar

  5. Ssmo se vi svadjajte i pravite glluposti. !! Gradjani u protestu ce vam na kraju zabraniti pristup. Protest je borba za slobodu od ovog rezima, a ne poligon za politicka nadgornjavanja. Sram vas bilo!

  6. Koliko pomazu i da li uopste pomazu nije bitno, bitno je da sebi ne pomazu nikako takvim ponasanjem, vandalizam nikada nije bio, niti ce biti privlacan..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.